2CV Eendje huren

/2CV Eendje huren
2CV Eendje huren 2018-03-23T13:44:17+01:00

2CV tour met teamspirit foto opdrachten

So seventies. Toeren in een 2cv lelijk eendje. Rij over dijkjes met de wind door je haren en ervaar hoe basic autorijden kan zijn. Onderweg wandelen of een leuke activiteit.
Prijs Aantal personen
  • 3 uur € 49,50
  • 4 uur € 55,00
8
 
Een ontspannen en ludieke tour met de 2CV door bourgondisch Brabant waarbij u met uw “tourteam” diverse fotovragen moet oplossen. U rijdt met onze mooie Lelijke Eendjes o.a. over de dijk langs de Maas. Onze tourguide rijdt voorop om u de mooiste plekjes te laten zien.
 
Onderweg moet u echter uw ogen goed de kost geven om te speuren naar de diverse voorwerpen, gebouwen, beelden, landschappen enz. welke staan afgebeeld in uw roadboek. Bij elke afbeelding hoort een vraag waarop u samen met uw team het juiste antwoord moet proberen te vinden.
Onderweg stappen we uit voor een leuke activiteit of wandelingetje,
 
De rode draad van deze vragen is “Brabant” en de vragen kunnen gaan over spreekwoorden of gezegdes, Brabantse gewoontes, Brabantse lekkernijen en van alles wat te maken heeft met deze mooie bourgondische provincie.
 
 
Voor het team dat het juiste antwoord weet te vinden is er aan het einde van de tour een leuke, toepasselijke attentie. Deze tour staat garant voor een heerlijke relaxte tijd waarbij de teamspirit een belangrijk onderdeel is en waarbij uiteraard ook veel gelachen wordt.
Prijzen zijn gebaseerd op 4 personen per auto. 
Contact
Terug