Actief met chocolade op het platteland

/Actief met chocolade op het platteland
Actief met chocolade op het platteland 2019-01-29T14:45:58+01:00

Actief met chocolade op het platteland. 

We starten op het erf bij de boer met koffie en taart.  Dan gaan we met de ezels die al geduldig op jullie staan te wachten een wandeling maken door de mooiste stukjes van Herperduin op de Maashorst. Onderweg krijgen jullie een frisdrankje.
Teruggekomen bewonderen jullie nog de koeien, kalfjes en alles wat er tezien is op een melkveebedrijf. in tussen is de boerenlunch (soep met broodjes en verse melk klaargezet.

Nog even zitten kletsen en dan verkassen we 5 minuten per auto. Bij Logische kookboerderij gaan we aan het werk om samen je eigen ruimschootse bonbon-assortie te maken. Nog even lekker door de kruidentuin wandelen of nagenieten bij de openhaard of terras voordat we aan tafel gaan om te genieten van een maaltijd gemaakt door Kookboer Kees.

Hoelang duurt dat en wat kost, actief met chocolade op het platteland?

Duur 9:30 Prijs € 88,90 vanaf 10 personen

Reserveren

Zo ziet je programma eruit van actief met chocolade

VanTotActiviteit
10:0010:30Koffie of thee met gebak.
10:3011:30Maak eens een ezelwandeling en beleef de natuur met deze prachtige ezels. Ezels zijn erg mak en makkelijk te hanteren. Kinderen kunnen meerijden op de rug van het dier. Indien gewenst draagt de ezel jullie picknick om onderweg ergens op te eten. Met een ezelwandeling kom je op plekken waar je normaal niet komt. Stevige schoenen zijn belangrijk!
12:0013:00Twee belegde broodjes, kop groentesoep, verse melk, koffie en thee.
13:3016:30Workshop bonbons Truffels, vruchtenbonbons, pralines, rotsjes, marsepeinbonbons. We maken tijdens de workshop bonbons acht verschillende recepten met onder andere ganache, verse noten, vruchten en speciale likeuren. Alles wordt tijdens deze workshop vanaf de basis aangeleerd. Inclusief koffie, thee koekjes en Limodinabar
13:3019:30Onbeperkt zelfgemaakte limonade en sappen, frisdrank, pils, wijn, koffie en Broksteeg kruidenthee's.
16:3017:00Lekkere cocktail van het seizoen met of zonder alcohol met bitterhapjes uit de tuin.
17:0019:30Wij maken voor jullie een driegangenmenu met de kruiden en groenten uit onze tuin in combinatie met het spek en de mooie ham van onze eigen blije varkens.
Terug