Boerderij uitjes

Boerderij uitjes 2018-02-09T12:40:35+00:00
Contact

Boerderij uitjes op de Maashorst

Bij onze boer in Herpen is het gezellig boerenspellen spelen. De hartverwarmende puurheid en gastvrijheid van Boer Bens in combinatie met het decor van de authentieke melkveehouderij geeft je het weldadige gevoel dat het gelijk goed zit. Hilarische taferelen, tussen de koeien in het weiland , verbroederende families  en teambuilding met een brede grijns, dat is wat je steeds ziet bij deze boerderij spelen. Zie hieronder de leuke “menu” lijst vol boerderij fun.

Prijs voor alle spellen duur minimaal aantal
€ 7,50

kinderen 4-12 jaar € 3,75

1 tot 2 uur 5

Boeren golf
Iedereen kan boergengolf spelen, ongeacht leeftijd of sportieve aanleg. Boerengolf wordt op de baan gespeeld met minimaal twee groepen tegen elkaar van maximaal 5 personen. De groepen slaan om de beurt tijdens dit boerengolf spelletje. De groep waarvan de bal het verst verwijderd is van de hole, mag het eerst slaan. Binnen een groep slaat men om de beurt. De groepen lopen gezamenlijk de holes gedurende de gehele duur van het boerengolf spel. Als de bal in de emmer beland is, heeft men de hole gemaakt. De groep die aan het eind van de tien holes de minste slagen nodig had, heeft gewonnen. De afstand vanaf de afslag tot een hole kan varieren van 50 tot 200 meter.

Boeren voetbal golf
Boerenvoetbalgolf incl 1 consuptie Je speelt het met je voeten en een normale voetbal op een speciaal voor voetbal gemaakte golfbaan. Om het niet te gemakkelijk te maken, zijn er enkele hindernissen in het parcours ingebouwd. Een hele uitdaging dus, zeker voor de voetballiefhebbers onder ons!

Boerenfrisbee
Boerenfrisbee inclusief 1 consumptie De speler moet in zo min mogelijk worpen een parcours afleggen, met als doel de frisbee in de korf te werpen. Een korf heeft aan de bovenkant een kettingconstructie waar de frisbee tegen aan geworpen moet worden. Als de snelheid door de kettingen is afgeremd, valt de frisbee in de eronder bevestigde metalen mand. Over het parcours zijn 10 korven geplaatst met een afstand van ongeveer 100 meter tussen de korven.

Klootschieten
Klootschieten is een eeuwen oude sport. We bieden een prachtig parcours rondom het Ganzenven op de Maashorst. Leuk in plaats van gewoon wandelen. Je loopt in teams van 4 a 5 personen en het team dat de route met zo min mogelijk klootschoten heeft gelopen heeft gewonnen. Inclusief een consumptie onderweg of achteraf

Boogschieten
Boogschieten als een echte Robin Hood. Na 3 keer inschieten, gaan we voor het "echie" en weten we na 3 schoten wie de ware Robin Hood is van jullie groep. De hoofdprijs? Die houden we nog even geheim,

Oud Hollandse Spelen
Is het slecht weer dan hebben ze hier de stal ingericht met authentieke houten oud Hollandse spelen. Een fijne escape als het keihard regent.

Laat een beoordeling achter
1
2
3
4
5
Verzenden
     
Annuleren

Laat een beoordeling achter

Gemiddelde beoordeling:  
 0 beoordelingen