Boerderij uitjes

Boerderij uitjes 2018-03-26T17:54:11+02:00

Boerderij uitjes op de Maashorst

Bij onze boer in Herpen is het gezellig boerenspellen spelen. De hartverwarmende puurheid en gastvrijheid van Boer Bens in combinatie met het decor van de authentieke melkveehouderij geeft je het weldadige gevoel dat het gelijk goed zit. Hilarische taferelen, tussen de koeien in het weiland , verbroederende families  en teambuilding met een brede grijns, dat is wat je steeds ziet bij deze boerderij spelen. Zie hieronder de leuke “menu” lijst vol boerderij fun.

Prijs voor alle spellen duur minimaal aantal
€ 8,50

kinderen 4-12 jaar € 4,00

1 tot 2 uur 5
Iedereen kan boergengolf spelen, ongeacht leeftijd of sportieve aanleg. Boerengolf wordt op de baan gespeeld met minimaal twee groepen tegen elkaar, bestaande uit maximaal vijf personen. De groepen slaan om de beurt tijdens dit boerengolf spelletje. De groep waarvan de bal het verst verwijderd is van de hole, mag het eerst slaan. Binnen een groep slaat men om de beurt. De groepen lopen gezamenlijk de holes gedurende de gehele duur van het spel. Als de bal in de emmer belandt is, heeft men de hole gemaakt. De groep die aan het eind van de tien holes de minste slagen nodig had, heeft gewonnen. De afstand vanaf de afslag tot een hole kan variëren van 50 tot 200 meter.
Boerenvoetbalgolf inclusief 1 consumptie Je speelt het met je voeten en een normale voetbal op een speciaal voor voetbal gemaakte golfbaan. Om het niet te makkelijk te maken, zijn er enkele hindernissen in het parcours ingebouwd. Een hele uitdaging dus, zeker voor de voetballiefhebbers onder ons!
Boerenfrisbee inclusief 1 consumptie De speler moet in zo min mogelijk worpen een parcours afleggen, met als doel de frisbee in de korf te werpen. Een korf heeft aan de bovenkant een kettingconstructie waar de frisbee tegen aan geworpen moet worden. Als de snelheid door de kettingen is afgeremd, valt de frisbee in de eronder bevestigde metalen mand. Over het parcours zijn 10 korven geplaatst met een afstand van ongeveer 100 meter tussen de korven.
Klootschieten is een eeuwenoude sport. We bieden een prachtig parcours rondom het Ganzenven op de Maashorst. Leuk in plaats van gewoon wandelen. Je loopt in teams van vier á vijf personen en het team dat de route met zo min mogelijk klootschoten heeft gelopen heeft gewonnen. Inclusief een consumptie onderweg of achteraf.
Boogschieten als een echte Robin Hood. Na drie keer inschieten, gaan we voor het 'echie' en weten we na drie schoten wie de ware Robin Hood is van jullie groep. De hoofdprijs? Die houden we nog even geheim...

Is het slecht weer dan hebben ze hier de stal ingericht met authentieke houten oud Hollandse spelen. Een fijne escape als het keihard regent.

Compleet maken?

Eten & Drinken

ARRANGEMENTEN

RESERVEREN
Terug