Ezel wandelen

Ezel wandelen 2018-04-29T18:01:05+02:00

Ezelwandeling, natuurwandeling met ezels

Maak eens een ezelwandeling en beleef de natuur met deze prachtige ezels. Ezels zijn erg mak en makkelijk te hanteren. Kinderen kunnen meerijden op de rug van het dier. Indien gewenst draagt de ezel jullie picknick om onderweg ergens op te eten. Met een ezelwandeling kom je op plekken waar je normaal niet komt. Stevige schoenen zijn belangrijk!
Prijs Aantal personen
ezel per uur minimaal twee uur € 14,50 6 per ezel

Ezels zijn erg mak en makkelijk te hanteren. Kinderen kunnen meerijden op de rug van het dier. Graag draagt de ezel jullie Picknick om onderweg ergens op te eten.

Wandelen met een ezel heeft een relexende werking, ze zijn nieuwsgierig, slim en avontuurlijk ingesteld daarom lopen ze graag met je mee.

Knuffelen of besnuffelen ze vinden het allemaal heerlijk, al snel durft de kleinste bangerik ook op de ezel en nemen de kleintjes het leidsel over.

Kijk eens ik durf met losse handen.

Tijdens een pauze in de winter lekker warme chocolade melk van de koeien van boer Bens met tuinkruiden muffins die uitstapjesspecialist speciaal voor jullie zelf bakt. Bij droog weer een heerlijke picknick als pauze. 

Met een ezelwandeling kom je op plekken waar je normaal niet komt. De route is prachtig en loopt langs het Ganzenven op de Maashorst bij Koolwijk Stevige schoenen zijn belangrijk, ook voor de kinderen.

 

De kleurplaatjes met de ezels? Die krijg je er bij.

Contact
Terug