Huifkartocht

Huifkartocht 2018-05-02T14:04:11+02:00

Huifkartocht grote wagen

Een huifkarrit blijft magisch voor groot en klein. De hardwerkende paarden zijn vriendelijk en staan te trappelen om met jou op pad te mogen gaan. De ritten kunnen zowel in de winter als in de zomer plaatsvinden. We hebben warme dekens en één huifkar heeft zelfs verwarming aan boord!
Prijs per uur € 75,00 de huifwagen rijdt 10 km per uur. Op de plek komen wordt meegerekend

duur omschrijving prijs
2 keer 45 min van Station Ravenstein naar Boer Bens en retour 225
2 keer 1 uur van Station Ravenstein naar de Broksteeg en retour 325
1 uur Rondrit van 1 uur 75
2,5 uur Picknick rondrit  stop van 45 minuten op picknickplek 187.50
De heen en terugweg naar locaties worden ook  berekend, het tarief is 75,00 per uur

Een huifkar rit is een ontspannen manier om te genieten van de mooie omgeving bij ons op de Maashorst of om uzelf van de trein te laten halen.

De paden op de lanen in, deinend op het ritme van slechts 1 pk gaat het landschap tijdens de huifkartocht aan u voorbij.

Op authentieke wijze verplaatst u zich met de groep in een huifkar. Met een gangetje van ongeveer 10 km per uur komt u bijvoorbeeld aan bij een leuke boerderij met terras en een kookworkshop of boerenzeskamp. In de huifkar kunt u zelf kennismakingsspelletjes organiseren of gewoon bijkletsen.

Een huifkar rit blijft magisch voor groot en klein, deze hardwerkende paarden zijn vriendelijk en staan te trappelen om op pad te mogen met u. De ritten kunnen in winter en zomer plaatsvinden. We hebben warme dekens en 1 huifkar heeft zelfs verwarming aan boord.
 
De huifkarmenners zijn meestal echte natuurliefhebbers die de mooiste plekjes weten te vinden. Zij doen dit echt voor hun plezier. Diegene die het hardst werkt wordt beloond door hen, met veel liefde, stro en een goede behandeling thuis op stal of in de wei.
Contact
Terug