Ben jij gek op spelletjes in teamverband en mag jij het uitstapje organiseren? Een spel is altijd goed voor het teamgevoel en leuk om de familie anders te leren kennen. Wist jij dat jouw vriend zo ontzettend fanatiek is? Ga je voor een bootcamp? Highland games, citygames of uit een escape room ontsnappen?

Dan heb je Temple Challenge in Nistelrode nog niet leren kennen
The Temple Challenge is een geweldig avontuur voor vrienden, familie of collega’s. Vorm teams en neem het tegen elkaar op in dé tempel die letterlijk tot leven komt! In een reeks aaneengesloten speelkamers bepaalt je creativiteit, behendigheid en samenwerkingsvermogen of jouw team het winnende team zal zijn… Of kom je gewoon simpelweg de high-score verbeteren?! Reserveer direct

LEUK UITDAGING VOOR VRIENDEN, COLLEGA’S OF FAMILIE!

The Temple Challenge is dé uitdaging voor een groep vrienden, collega’s, verenigingen, familie of wat voor groep dan ook! Wij zijn er voor de kleine, maar zeker ook voor de grote groepen. Dus of je nu met vier personen komt of met honderd. En of je nu 9 of 90 jaar bent; een uitdagende en gezellige middag is gegarandeerd!

Combinaties, buiten en binnen met of zonder diner, lunch of zelfs ontbijt?

Laat ons je wensen weten…

Compleet maken?

The

Temple

Challenge

Meer informatie nodig?

Kun je het gewenste uitstapje niet vinden? Of ben je al uren aan het zoeken? Wij helpen je graag. Neem contact op en laat weten wat je wensen zijn. Je geeft een budget en wij komen met een programma.

De specialist op het gebied van uitstapjes!
06-53202787   |   info@uitstapjesspecialist.nl