Zeven van de Maashorst

///Zeven van de Maashorst
Zeven van de Maashorst 2018-04-04T20:59:29+02:00

Zeven van de Maashorst Zeven van de Maashorst familie- of teambuildingsspel voor jong en oud in de natuur. Word meegetrokken door de mythen en sagen van de Maashorst. Zeven zonden en zeven deugden zijn verwerkt in ludieke en hilarische opdrachten.

Prijs Tijdsduur  Minimum aantal
€ 350,00 3:00 1

Zeven van de Maashorst, familie- of teambuildingsspel voor jong en oud in de natuur

Gebaseerd op het boek 'De Zeven van de Maashorst'. Zeven zonden en Zeven deugden zijn verwerkt in ludieke en hilarische opdrachten die gebaseerd zijn op de zeven verschillende verhalen uit het boek.

In het spel is de geschiedenis van het gebied met soms een knipoog, soms luguber, soms romantisch en soms emotioneel, verwerkt. De vrouw van de Maashorst verhaald en komt afwisselend met praktische-, kennis-, behendigheids- en escape opdrachten. Met je zevenkoppig team wordt je zevenvoudig kampioen of...?

Bij slecht weer kan het spel aangepast binnen worden gespeeld. Voor mindervalide deelnemers kan een struinrolstoel worden geregeld.

Heel leuk is het om het boek 'De Zeven van de Maashorst' na afloop cadeau te doen aan het winnende team of alle deelnemers. Je kunt het natuurlijk ook van tevoren bestellen om alvast in de sfeer te komen. Het boek kost € 15,- per stuk. Bij grotere afnames is een natuurlijk een korting mogelijk!

 

Reserveren
Terug