Dag 5 van 30 dagen alcoholvrij. Hoppige appelsiroop.

//Dag 5 van 30 dagen alcoholvrij. Hoppige appelsiroop.
dag 5 alcoholvrij recept
Hoppige appelsiroop,bij onze half geschilderde muur.

De vijfde dag alcoholvrij. We hebben gisteren tot laat geschilderd in onze keuken en zijn vanochtend vol goede moed verder gegaan. Het wordt weer lekker fris en schoon, daar worden we geweldig blij van.

Natuurlijk hebben we nu een echt bouwvakkers-biertje verdiend. Lekker prikkelend, koel met een bittertje en dorstlessend. Hop veroorzaakt het bittertje in het bier. Het schijnt heel veel positieve eigenschappen te hebben. Ik heb veel artikelen gevonden hierover op deze link een zeer uitgebreide beschrijving van de positieve eigenschappen.

Afgelopen najaar maakten wij zelf een limonadesiroop met hop en een klein beetje kruidnagel. We weekten de hop en kruidnagel een week lang in onze eigen appelsap, voordat we er siroop van maakten. De smaak is bijzonder, frisse zuren en de bittere toon op de achtergrond is aanwezig zonder te overheersen.

Wij mixen deze Hoppige Appel Limodina vandaag met spa rood en schilderen nog een paar uur door. Wat vinden jullie van deze Old white Wall paint van Annie Sloan? |Gekocht bij de Waar winkel in UdenWe kwasten hem voor een authentieke look, de muur van gemetselde grote stenen in onze voormalige champignonkwekerij leent zich niet voor een “gelikte strakke look” . Het agro-industriĆ«le komt zo nog beter “uit de verf”.

Proost, kom binnenkort eens kijken hoe het is geworden , dan trakteren we je op een glas Hoppige Appellimodina. Als je daar geen tijd voor hebt koop hem bij Lekkerz van Hier in Schaijk of de Waar winkel in Uden.

2019-01-06T18:19:18+01:00

Geef een reactie

Terug