Boerderijproducten in het zicht

//Boerderijproducten in het zicht

Wat doet een kookboer en Limodina als het regent?

Toen het vorige week pijpenstelen regende zijn we voor de verandering eens niet gaan koken en inmaken. We hebben de kast met boerderijproducten verplaatst en geschilderd met de duurzame verf van Annie Sloan. Afgewerkt met black wax en koperen details geeft het een sfeervolle look, vinden wij.

Zo hebben we een mooi voorbeeld voor de renew-workshop  en niemand kan meer zeggen dat hij niet wist dat we de lekkere producten niet verkopen.

 

 

 

Boerderijproducten verhuizing

Daarna zijn alle potten en flessen verhuisd van de hal naar dit pronkstuk van een kast in het atelier. Midden in de ruimte staan ze te shinen. Je kunt er niet omheen: Hier worden zelfgemaakte producten verkocht. Jams, chutneys, azijn, stroop, kruidenmelanges om te koken, de kruidenthee en niet te vergeten de Limodina natuurlijk. Onze lijn van bijzondere limonadesiropen.

Onlangs zijn er twee soepen toegevoegd aan het assortiment courgettesoep met kruiden a la Provence en pittige currysoep van pompoen. We hebben geen prijslijst, de oplages zijn zo klein, het is dus voor degene die de moeite nemen om bij ons aan te komen. Alleen de Limodina’s die kosten 4,99 per fles en staan ook in de winkels.

Toen we klaar waren met schilderen en inrichten hadden we wel een biertje verdiend vonden we. We maakten onze eigen Radler, heerlijk fris. Binnenkort delen we dat recept met jullie.

boerderijproducten

2018-10-22T18:39:57+02:00

2 Reacties

  1. Diny de Groot 27 september 2018 om 18:17 - Antwoorden

    Wauw wat een productie van eigen bodem. Ik kan niet wachten om te komen proeven😘😘

    • Dinie 28 september 2018 om 08:56 - Antwoorden

      Altijd welkom en binnenkort ook ons eigen varkensvlees in de verkoop.

Geef een reactie

Terug