Boerengolf en klompen schilderen met barbecue

/Boerengolf en klompen schilderen met barbecue
Boerengolf en klompen schilderen met barbecue 2019-01-29T15:36:12+01:00
Reserveren

De boer op boerengolf, klompenschilderen en boerderij barbecue


Bij Boer Bens wordt je hartelijk ontvangen met koffie en taart en een gezellig spelletje boerengolf. Pets de bal er in met je klompenstok. Lekker spelen in de wei. Durf jij een koe te aaien? Verwonder je over de pasgeboren kalfjes. 

Dan een korte autorit naar het atelier van Uitstapjesspecialist op de Broksteeg om daar je eigen boerenklomp te beschilderen.

De klompen

In het atelier binnen met uitzicht over de landerijen geniet je van de zelfgemaakte limonade, koffie en kruidenthee.
Ga los in je creativiteit, maak de klomp hip met glitters, romantisch, retro, helemaal cobra-stijl of treed in de voetsporen van Mondriaan. Je staat versteld van de diversiteit van het resultaat. Je neemt dit leuke aandenken mee voor thuis als herinnering aan deze ontspannen dag.

De barbecue

Slenter door de tuin op de Broksteeg, pak een zelfgemaakte limonade, een pintje of een lekker wijntje en verbaas je over de twee varkens en de vele soorten kruiden. Misschien haal je zelf wel de eieren uit het hok voor op de sla!
Hierna staat er een eigenwijze Broksteeg barbecue klaar. Met 10 verschillende gerechtjes van de eigen varkens maar ook vegetarische hapjes, vis, biefstukje en hamburgers. Daarbij frisse salades van het seizoen, zelfgemaakte sauzen en ketchup en het eigen recept; volkoren stokbrood.

Boerengolf en klompen schilderen met barbecue, wat kost dat en hoelang duurt het?

Duur 6:15 Prijs € 64,50 vanaf 20 personen

Dit arrangement is ook met minder personen te boeken. De prijs is dan hoger, vraag gerust om een offerte.

Zo ziet je programma eruit van boerengolf, klompen schilderen

VanTotActiviteit
14:0016:00Iedereen kan boergengolf spelen, ongeacht leeftijd of sportieve aanleg. Boerengolf wordt op de baan gespeeld met minimaal twee groepen tegen elkaar, bestaande uit maximaal vijf personen. De groepen slaan om de beurt tijdens dit boerengolf spelletje. De groep waarvan de bal het verst verwijderd is van de hole, mag het eerst slaan. Binnen een groep slaat men om de beurt. De groepen lopen gezamenlijk de holes gedurende de gehele duur van het spel. Als de bal in de emmer belandt is, heeft men de hole gemaakt. De groep die aan het eind van de tien holes de minste slagen nodig had, heeft gewonnen. De afstand vanaf de afslag tot een hole kan variëren van 50 tot 200 meter.
16:3020:154 drankjes naar keuze en kannen water op tafel
16:3018:00Klomp beschilderen Voor het ultieme Holland of echte boerderij buiten gevoel, de juiste workshop. Maak vrolijke klompen met verf en bling bling. Leuk voor alle soorten groepen, partnerprogramma's en vooral leuk met buitenlandse gasten. We komen ook op locatie met onze Oer Hollandse klompen..
18:1520:15Barbecue (kan afwijken) Aardappelsalade en of rijstsalade Bladsalade Kerrie kippenboutje Schaijks dikbilrund biefje Groente pakketje en paddestoel met kruiden Zalm of witvis met kruiden Van onze eigen varkens: worst, buikspek, in rozemarijn gemarineerde varkenslende Hamburgertje Satésaus, cocktailsaus, ravigotesaus Kruidenboter, pesto en volkorenstokbrood. Het zijn allemaal kleine hapjes zodat je van alles kunt proeven. Zodat je geen plofbuik krijgt.
20:0020:15Bol vers gedraaid ijs van de week. Bij meer dan twintig personen kan een bepaalde smaak worden gedraaid.

Kan je niet wachten? lees dan hier alvast de spelregels van boerengolf

Terug