Wie zijn Kees en Dinie?

Kees en Dinie zijn de vorige eigenaren van de Uitstapjesspecialist. Sinds januari 2021 zijn ze hier mee gestopt. Ze gaan hun drukke leven nu anders inrichten.

Kees en Dinie toen

Een voormalige champignonkwekerij met agro-industriële uitstraling. Dat was de Broksteeg, met een kookstudio, atelier en Expohal 4 (ontvangst-vergaderruimte). Een landelijke locatie met kruiden en moestuin. Met de spullen uit de tuin werd allerlei lekkers gemaakt zoals thee, limonade, koekjes en natuurlijk het lekkere natuurlijke eten. Ooit gestart als horeca-0ndernemers bij de Peppelen, hun restaurant, organiseerden ze al workshops sinds 1984. Als echte pioniers en schreven zelf alle recepten uit.

Sinds januari 2014 waren ze actief op de Broksteeg, nadat het restaurant verkocht werd, was dit hun nieuwe thuis. Ze richten zich alleen op groepsarrangementen in samenwerking met andere bedrijven. Kees klust, werkt in de tuin en zijn grote hobby waren de kippen en fazanten, daarnaast kookte hij graag voor de gasten en met de gasten. Dinie organiseerde en ontwikkelde de workshops onder de naam de Uitstapjesspecialist.  Zij gaf zelf creatieve drank en chocolade workshops, werkte in de tuin en maakte altijd tijd voor haar grote hobby: het schrijven en de Maashorst promoten.

Kees en Dinie nu
Gek van eten en drinken; wandelen of fietsen ? en onderweg  de mooiste dingen ontdekken. Ze genieten (on)wijs veel van gezelschap aan de eettafel. “Wat we doen is soms heel wijs en vaak onwijs”, vertellen Dinie en Kees, wanneer ze hun verhaal doen. Het avontuur gaat dan ook verder: Eerst te voet naar Santiago de Compostella, een tocht van circa 3 maanden. En daarna? Dinie is gek van smaken. Ze werkt graag met chocolade, maakt limonade, en is mateloos geïnteresseerd in de achtergrond van eten en zoekt daarover altijd alles uit. Bloemwerk, schrijven en allerlei creatieve projectjes zijn haar hobby’s. Kees kookt graag voor gasten en samen mét gasten… hun verdereverhaal kun je volgen op www.keesendinie.nl