Loading...

Over ons

Over ons 2017-05-02T09:38:56+02:00

Een voormalige champignonkwekerij met agro-industriële uitstraling deze huisvest een kookstudio, atelier en Expohal 4 (ontvangst-vergaderruimte)
Een landelijke creatieve locatie met kruiden en moestuin. Met de spullen uit de tuin wordt allerlei lekkers gemaakt zoals thee, limonade, koekjes en natuurlijk ons lekker natuurlijke eten.

Uitstapjesspecialist is sinds 2006 actief op de Maashorst, we organiseerden bij de Peppelen ons restaurant al sinds 1984 kookworkshops. We waren toen pioniers en schreven zelf alle recepten uit, op een Apple macintosh

Sinds half januari 2014 zijn we actief op de Broksteeg en is het restaurant verkocht. We richten ons alleen op groepsarrangementen in samenwerking met andere bedrijven.

Kees kookt graag voor gasten en samen met gasten. Hij klust, werkt in de tuin en heeft als grote hobby zijn kippen en fazanten. Dinie organiseert en ontwikkelt de workshops. Zij geeft zelf creatieve, drank en chocolade workshops, werkt in de tuin. Haar grote hobby is schrijven en de Maashorst promoten.

Bezig zijn met je passies en daar je beroep van maken. Ons is dit gelukt. We nodigen je graag uit om te kijken hoe dat het er bij ons uitziet.

 

Terug