Paasei maken

Paasei maken 2018-04-10T21:20:05+00:00

Workshop chocolade paasei maken

Workshop chocolade Paasei maken Zelf een hol ei maken, spannend of dat het uit de vorm komt als hij is uitgehard. Na een korte introductie en uitleg over tempereren van chocolade en andere technieken ga je aan de slag. Na ongeveer 2,5 uur heb je je zelfgemaakte prachtig ei om mee naar huis te nemen. We gebruiken chocolade van Callebaut puur 70%, melk en wit.

Boek een diner of lunch er bij en je krijgt een leuke combinatie korting.

Prijs Tijdsduur Aantal personen
€ 30,00 3:00 10

Zelf een hol ei maken, spannend of dat het uit de vorm komt als hij is uitgehard.

Na een korte introductie en uitleg over tempereren van chocolade en andere technieken, gaat u aan de slag.
Eerst de holvormen walsend vullen, om daarna tijdens het uitharden passende versiersels voor uw ei te maken. Een echt marsepeinen kuiken, een schildje met vrolijk pasen en grote chocolade strik zijn allemaal items die u persoonlijk produceert. Na ongeveer 2,5 uur heeft u uw zelfgemaakte prachtige ei om mee naar huis te nemen.
We gebruiken chocolade van Callebaut puur 70%, melk en wit. Alles is op natuurlijke basis; er worden geen essences en kleurstoffen gebruikt in onze chocolade workshops. Wel pure room en verse eieren. 
reserveren
Terug