Is jouw bedrijf betrokken bij de Maashorst. Ben je trots op het gebied en wil je dit laten zien aan je relaties?

Met een Maashorst kerstpakket laat je de ontvanger genieten van de mooie beelden, de historische verhalen onder het genot van een pure smaak.

dat is alvast 2,50 minder dan alles los bestellen. Voor grotere afnames of andere samenstellingen hebben we een interessant aanbod.

de Maashorst Fotograaf

Hans Koster, “de Maashorst Fotograaf”  Liever noemt hij zichzelf allround fotograaf. Echter zijn passie voor het gebied is onmiskenbaar aanwezig in de beelden op de verjaardagskalender, de vele uren geduldig wachten op het juiste moment maken zijn fotografie onmiskenbaar uniek.

De Zeven van de Maashorst

maashorst kerstpakketHelma en Dinie zijn ware ambassadeurs van de Maashorst, samen schreven zij dit boek. Zeven geromantiseerde, soms wrede fictieve verhalen van de ijzertijd tot en met de jaren dertig van de vorige eeuw gebaseerd op onderzoek naar de rijke geschiedenis van de Maashorst en bijpassende recepten.

Limodina pure siropen

Limodina pure siropen uit de tuin en keuken van de Broksteeg met de passie voor natuur en het culinaire, niet alledaagse smaken voor een heerlijke limonadecocktail.

Fotografie Hans Koster

Wil je meer weten of gelijk bestellen? Vul dan het formulier in of bel even. 0646291732