Boetseren portretten, intuïtief of schaaltjes

//Boetseren portretten, intuïtief of schaaltjes
Boetseren portretten, intuïtief of schaaltjes 2018-03-23T13:38:01+01:00

Boetseren, intuïtief of portretten leef je uit met klei

De workshop boetseren is een heerlijke ontspanning voor je handen en je hoofd. Het maakt de verborgen creativiteit in jou vrij! Portretten boetseren, intuïtief boetseren of schaaltjes en bakjes maken. Boetseer een portret van je overbuurvrouw of maak een beeld van iets. De klei is gewillig in jouw handen en makkelijk om te hanteren. Van klei wordt je superblij.
Prijs Tijdsduur Minimum aantal
€ 37,00 2:30 10

 

We hebben 3 verschillende boetseer-workshops uitgewerkt.

  • Portret boetseren Deze workshop werkt teambuildend en is leuk als kennismakings workshop. Je bekijkt het gezicht van de ander heel goed. Deze schets je zodat je goed de bijzondere eigenschappen van de vorm van het gezicht in beeld hebt. Hierna wordt er aan de hand van duidelijke instructies gevormd. Natuurlijk lijkt het portret na afloop niet opdat wat je voor ogen had. Er is echter wel een prachtig beeld uit jouw handen ontstaan.
  • Intuïtief boetseren Je krijgt een klomp klei en een willekeurig voorwerp voor je neus. De opdracht boetseer het voorwerp na maar voeg er iets aan toe waardoor de uiteindelijke vorm niet meer is wat er bedoeld was. Op de foto's "de Schoen". Geweldig om te doen.
  • Schaaltljes en bakjes boetseren. We rollen. rollen, rollen.. Linten of plakken van beide maken we bakken (kleintjes)
Na twee of drie weken kun je het resultaat ophalen dat we voor jullie dan hebben afge
Contact
Terug