Kunstig mozaiek

//Kunstig mozaiek
Kunstig mozaiek 2018-03-23T13:22:42+01:00

Kunstig mozaïek workshop bij 12

Kunstig mozaïek workshop Niets is te dol, in onze verzameling mozaïek materialen. Hierdoor ontstaat als vanzelf een mozaïek toepassing die op zijn zachts gezegd niet gebruikelijk is. Scherven, tegels, spiegel, schelpen, kurk, kralen, spijkers, draad en schroeven, papier, stof, verf en een plank hout. Dit zijn de ingrediënten voor een creatief bruisende golf van activiteit in uw groep of per individu
Prijs Tijdsduur
  • bij 8 € 28,75
  • bij 12 € 22,50
  • bij 16 € 19,50
  • bij 20 € 17,50
2:00

Mozaïeken is een wel heel vrolijke workshop bij uitstapjesspecialist. We gaan out of the box en dan mozaïeken we niet alleen keurig met tegeltjes maar die hebben we wel.

Een voorraad roestige spijkers, kralen schelpen,porselein, kurk en glasscherven en nog veel meer staat klaar om een mooi abstract kunstwerk te maken. Dit zijn de ingrediënten voor een creatief bruisende golf van activiteit in uw groep. Kunstig mozaïek dus.
Op een stuk sloophout een stuk boomstam of je eigen object dat je meeneemt vanaf thuis.


Het resultaat is een uniek mozaïek kunstwerk van vrije expressie. De herinnering aan het samenwerken is hierdoor blijvend. 

Als teambuilding

Deze mozaïek workshop is ideaal als teambuilding activiteit maar ook leuk als workshop waarin ieder zijn persoonlijke mozaïek voor thuis maakt. Tijdens deze mozaïek workshop ontstaat als vanzelf een ontspannen sfeer waarin oprecht wordt samengewerkt. Inderdaad; een team ontstaat.

Mooi team cadeau

Samen je eigen mozaïek kunstwerk realiseren, als cadeau voor de a.s. bruid, de jubilaris ofwel de feesteling. Of als origineel kunstwerk aan de muur voor het bedrijf waar u werkt.

 

Contact
Terug