Ga aan de gang met trash art. Geef gewoon iets een nieuw uiterlijk. Renew saaie schoenen en recycle een kastje; geef het een creatieve look. Super leuk om te doen met je groep in een groot open atelier of knus in het atelier met een klein groepje. Pimp een hoed, koe, klomp of wat jij wilt. Thuis of op locatie.

Saaie schoenen, verschoten jasje, lelijk tafeltje, foute bloempot. Uitgekeken op die spiegel?

Neem het mee en blaas het nieuw leven in. Na een sessie pimpen heb je een sprankelend creatief recycle outfit of meubel in je huis.

Winkelen is vermoeiend of duur of saai omdat er veel van hetzelfde is.

Steeds nieuwe dingen kopen is slecht voor het milieu. Creatief bezig zijn is ontspannend en inspirerend tegelijk. Het geeft je een goed gevoel en ondertussen klets je lekker bij met je vrienden en vriendinnen of leer je je collega’s op een andere manier kennen.

Ook super leuk om te doen; verzamel een week lang alles wat je weg zou gooien. Blikjes, potjes, bakjes, kurken en we maak je eigen unieke trash art. Dat is nog eens een ‘zero waste’ actie. Werk je op een saai kantoor neem dan je memo-bord of lelijke kastje mee.

Meer informatie nodig?

Kun je het gewenste uitstapje niet vinden? Of ben je al uren aan het zoeken? Wij helpen je graag. Neem contact op en laat weten wat je wensen zijn. Je geeft een budget en wij komen met een programma.

De specialist op het gebied van uitstapjes!
06-53202787   |   info@uitstapjesspecialist.nl