Go wild op de Maashorst

Go wild op de Maashorst 2019-01-29T15:34:42+01:00

Go wild op de Maashorst

Go wild wild hunten met je camera en schilderen


Beleef de natuur op de Maashorst en jaag op het wild, de vogels bloemen of paddestoelen met jouw eigen camera. Leg de bijzondere schouwspellen vast. Je gaat op pad met een IVN gids die onderweg veel wetenswaardigheden vertelt. Onderweg hebben we thermoskannen met koffie en thee en zelf gebakken koekjes bij ons.

De tosti lunch

Na deze ochtend hebben we een uitgebreide tosti-barbecue op de Broksteeg de lekkerste belegsoorten, kakelverse broodsoorten, fruit salades. Teveel om op te noemen staat klaar, je roostert je tosties op een echte barbecue met minder goed weer gewoon binnen.

Wild schilderen
Als de buikjes gevuld zijn ga je onder leiding op doek je indrukken van de ochtend vastleggen. Doe dit realistisch, kubistisch of lekker abstract. Jij bent de grootmeester van jouw schilderij. Misschien gebruik je een foto maar losgaan op jouw herinnering is ook een mooie manier van ontspannen creëren. 

Aan het einde van de middag bewonderen we vol verbazing elkaars schilderijen en gaan dan huiswaarts. Of boek je nog een lekker diner erbij? Omdat je geen zin hebt om te gaan.

Prijs Tijdsduur minimum aantal
€ 57,25

bij meer personen wordt het schilderen voordeliger

6:30 8
VanTotActiviteit
09:3010:00Koffie (kruiden) thee met zelfgemaakte koekjes zelf service onbeperkt
10:0012:30IVN wandeling met gids Super leuk en budgettair nooit precair is een wandeling met een IVN gids. Je kijk op je omgeving verandert voorgoed.
12:4513:30Tostibar. Op een echte barbecue maakt iedereen zijn eigen lekkerste tosti. Je maakt gebruik van verschillende soorten brood, kaassoorten en vleeswaren, vruchten, zoet beleg etcetera. erbij koffie thee melk
13:3016:00Schilder op doek, aimabele koeien, slimme varkens, een stilleven of een toom kippen.Bespreek het thema dat je met ons wilt schilderen en ontdek hoe leuk schilderen is.

Een dag in en met de natuur, eerst in het veld waar je bewuster leert kijken, luisteren en veel leert over de natuur en ’s middags de dag overnieuw beleven doordat je je herinneringen vast legt met schilderen op het doek. Dat kan ik niet, nou zeker wel. Iedereen kan schilderen, je moet het alleen nog even doen. Wij laten je zien hoe.

Leuk om mee af te sluiten in stijl is een workshop vegetarisch koken of gezellig mee-eten en aanschuiven bij de Kookboer

Reserveren
Terug