Dag 7 van dertig dagen alcoholvrij leven recept

//Dag 7 van dertig dagen alcoholvrij leven recept
alcoholvrij recept
Salie lekker ingrediƫnt in een drankje

De tafel gedekt, lekker gekookt in onze vriendenkring staat de jaar agenda vol met jaarlijkse tradities om samen lekker te dineren. Over en weer nodigen we elkaar uit om de meest uiteenlopende redenen te vieren. Samen tafelen is volgens allerlei onderzoeken een van de redenen waarom mensen gelukkiger en gezonder oud worden. Dus de raad van vandaag is nodig mensen uit om mee te eten. Of kom op woensdag bij ons aanschuiven. Wij organiseren ieder woensdag Breek de week. Voor 11,50 kun je inclusief een consumptie een lekkere maaltijd met verse groenten gebruiken. Je kunt kiezen uit vegetarisch en nog iets van vlees of vis.

Vandaag is het de zevende dag van een alcoholvrij leven en met een diner.

Ik zet alles goed klaar, voor mijn vrienden een mooie fles bier want daar houden ze enorm veel van. Daarna een fles klassieke Medoc. Voor mezelf een karaf water versierd met stukken komkommer, dat geeft een frisse smaak die bij alle soorten eten goed smaakt. Vooraf drink ik een zelfgemaakte biercocktail en na het eten een groene thee met daarin een scheutje kweeperen Limodinasiroop, want siroop kun je gewoon met water drinken maar gemengd in een klein kopje warme thee is ook heel lekker.

recept biercocktail

Neem een mooi glas vul deze voor de helft met ijsblokjes en een scheutje vlierbessen-appelsiroop of een andere vruchtensiroop. Versier het met een stukje citroen en een takje verse salie uit de tuin. Vul het glas af met alcoholvrij bier. Ik heb hem van Bavaria, wist je dat zij de eerste waren die alcoholvrij bier naar het Midden Oosten exporteerden? Iedere andere alcoholvrije bier mag ook, en voor de mensen die wel alcohol willen gebruiken, met alcohol is deze cocktail ook erg lekker.

Fit opstaan tijdens een klusweek.

Wij komen onze avond wel door, en hoewel de wijn lonkt weet ik dat ik morgen weer fitter dan ooit ga opstaan. Dat is tijdens de opknapbeurt van onze keuken erg fijn.. Deze maand publiceer ik iedere dag een alcoholvrij drank recept. lees de andere ook eens en we zijn benieuwd wat je ervan vindt tot nu toe.

2019-01-08T21:00:02+01:00

Geef een reactie

Terug