Dag 8 van dertig dagen alcoholvrij

//Dag 8 van dertig dagen alcoholvrij

De eerste week zonder drank zit er alweer op. Vanochtend ben ik weer voor het eerst dit jaar naar yoga geweest en vandaag maken we het atelier kerstvrij en met vrolijke voorjaarsbollen versieren we de boel. Morgen zal ik hiervan een foto laten zien. Kees in in de keuken nog steeds aan het schilderen, het meeste is gedaan en het begint er lekker fris uit te zien. Dag 8 van dertig dagen zonder alcohol vrij ziet er positief uit.

Goed bezig vind ikzelf en het valt deze keer reuze mee om alcoholvrij te leven. Dat komt natuurlijk ook omdat ik iedere dag iets lekkers bedenk om mezelf mee te verwennen. Door het te delen gaat de motivatie om het vol te houden ook omhoog. Dat is gelijk de tip van vandaag. Als je ergens mee wilt stoppen, deel het met je omgeving en vraag support. Zijn er mensen die dat niet ondersteunen of belachelijk vinden dan vermijd je die een tijdje.

Het zonnetje scheen net lekker naar binnen daar wordt je extra vrolijk van en ik heb mezelf dan ook verwend met een boerenkool-smoothie gezond en superlekker.

Boerenkool smoothie

Recept voor twee glazen
100 gram boerenkool
1 banaan
1 avocado
200 ml appelsap (sinaasappelsap kan ook, maar wij hebben onze eigen appelsap)
200 ml water

Maak alle ingrediënten schoon en snij ze in stukken, daarna blend je ze. Dit is niet alleen een drankje maar ook gelijk mijn lunch met nog een plak brood met pure hagelslag erachter aan. Want na al dat gezonde kan dat zeker wel. 😘

Nu heb ik weer power genoeg om flink te klussen want dit weekend moeten we weer aan de bak met workshops. Daarnet kreeg ik ook een aanvraag voor een workshop vliegers maken. Dat is een superleuke workshop om tussendoor te doen als teambuilding of voor een familie dag. Kijk maar eens op deze link.

Tot morgen voor weer een ander alcoholvrij drankje

2019-01-09T22:17:44+01:00

2 Reacties

  1. Diny 10 januari 2019 om 20:14 - Antwoorden

    Wat leuk ‘n vlieger workshop!!

    • Dinie 11 januari 2019 om 14:10 - Antwoorden

      Ja super leuk is die.

Geef een reactie

Terug