Eendje tour 2cv met picknickkookworkshop

/Eendje tour 2cv met picknickkookworkshop
Eendje tour 2cv met picknickkookworkshop 2019-01-29T15:43:40+01:00

2cv picknick kook-tour, retro, romantiek, lekker eten en samenwerken.


Dit alles komt samen in dit dag arrangement. We ontvangen jullie met een echte 2 CV (lelijk eendje) voor een tour door Brabantse landerijen en romantische dijkjes. Onderweg worden jullie ontvangen met koffie/thee bij logische kookboerderij de Broksteeg in Schaijk.
Hier maak je samen een uitgebreide picknick in de kookstudio. Na 1,50 uur is het inpakken en wegwezen. Op een romantische locatie geniet je van je culinaire prestaties met zelfgemaakte limonade en sapjes.
Samenwerken doe je niet in je een(d)tje, tijdens de rit is er een leuke fotoquiz met Brabantse vragen. Welk team zal die winnen?

Hoelang duurt dat en wat kost, actief met chocolade op het platteland?

Duur 4:00 Prijs € 85,50 vanaf 10 personen

Reserveren

Zo ziet je programma eruit van 2cv met picknick kookworkshop

VanTotActiviteit
10:0014:002CV touren doe je niet in je een(d)tje Rijden met het dakje open in een echte klassieker de Citroen 2CV. Ouderwets toeren door het prachtige Brabantse landschap, over smalle weggetjes, slingerende dijken, langs uitgestrekte weilanden en langgerekte rivieren. Nostalgie ten top. U rijdt in een groep met zijn vieren in een eigen eend. Onderweg moet u echter uw ogen goed de kost geven om te speuren naar de diverse voorwerpen, gebouwen, beelden, landschappen enz. welke staan afgebeeld in uw roadboek. Bij elke afbeelding hoort een vraag waarop u samen met uw team het juiste antwoord moet proberen te vinden. Teambuilding met kans op een overwinning.
10:4512:15Na een kopje koffie of thee begint u aan de.Kookworkshop Picknick maken. We maken tapenade, kruidenboter, heerlijke pie, vruchtensalade, chocolademousse, zalmtartaar, huzarensalade en nog veel meer. Na de picknickmanden gevuld te hebben, gaan we de paden op en de lanen in.
12:1514:00De samen ingepakte picknick meenemen en wegwezen, We rijden naar het beste picknickplekje van de omgeving. Om daarna weer terug naar de start te gaan via de meest romantische weggetjes.
Terug