Eetbare plantenwandeling en vegetarische kookworkshop

/Eetbare plantenwandeling en vegetarische kookworkshop
Eetbare plantenwandeling en vegetarische kookworkshop 2019-01-29T15:21:09+01:00

Eetbare plantenwandeling en vegetarische kookworkshop

Ben je op zoek naar een verantwoorde duurzame dag die ecologisch geen zware footprint heeft dan zit je hier goed. Als je met de NS komt en een fiets huurt dan ben je zelfs nog beter bezig.

Na koffie , thee en zelfgemaakte taart worden jullie opgehaald door onze IVNgids Diny de Groot. Op de Maashorst gaan jullie onder haar leiding op zoek naar de eetbare natuur. Je zult je verbazen over dat wat je kunt eten. Nooit denk je meer dit is onkruid. Na deze leerzame wandeling ga je terug naar de Broksteeg, hier vul je het assortiment aan met nog meer eetbare zaken. Onder het genot van zelfgemaakte kruidenlimonade verdwijn je met kookboer Kees de keuken in. We maken een 3 gangen vegetarisch menu, met de oogst en seizoensgroenten.

Na dit alles is het genieten aan tafel buiten bij mooi weer of in het atelier met uitzicht over de landerijen.

Onkruid bestaat niet, wat was dit lekker, zal jullie eindconclusie van deze bewuste middag/avond zijn.

Eetbare plantenwandeling  en vegetarische kookworkshop wat kost dat?

Duur 7:00 Prijs € 43,50 vanaf 10 personen

Reserveren

Eetbare plantenwandeling en vegetarische kookworkshop, zo ziet het programma eruit.

VanTotActiviteit
14:0014:30Onbeperkt koffie, (kruiden) thee zelf gebakken koekjes en Broksteegtaart
14:3016:30Ontdek onder leiding van IVN wandelgids Diny de Groot welke planten je kunt eten. Waar en wanneer je ze vind. Hoe je met respect voor de natuur sommige dingen wel of juist niet zult oogsten.
17:0019:00Kookworkshop vegetarisch menu 3 gangen. Tijdens deze kookworkshop leren we onder andere verschillende groenten op een goede manier te behandelen, verschillende snijtechnieken, dressings maken en creatief gebruik maken van kruiden, noten en specerijen.
17:0021:004 drankjes naar keuze en kannen water op tafel
19:0021:00Genieten van de zelfgemaakte maaltijd in het atelier van de Broksteeg
Terug