Familie team spel Zeven van de Maashorst met tapas eten

/Familie team spel Zeven van de Maashorst met tapas eten
Familie team spel Zeven van de Maashorst met tapas eten 2019-01-29T15:28:25+01:00
Na de ontvangst bij de logische kookboerderij de Broksteeg met koffie, thee en taart, vertrekken we in  geformeerde teams per auto naar een 'geheime' historische plek in het bos.

We spelen in de sfeer van 7 historische verhalen uit het boek 'de Zeven van de Maashorst' en krijgen 7 opdrachten die een zonde zijn en 7 opdrachten die een deugd zijn. Het team dat alle deugden en zonden volbracht heeft, wint.
Er zijn opdrachten die leuk zijn voor de kleintjes maar er zijn ook hersenkrakers voor de slimmeriken in de familie. Maar ben je gewoon behendig of sterk dan kun je ook aan het werk. Zet dus met je team je beste beentje voor en gebruik alle talenten die er zijn. 

Tapas en lekker eten

Na in de bossen actief te zijn geweest heb je vast flinke trek gekregen. We vertrekken daarom op een afstand van 5 minuten autorijden naar de Broksteeg waar een door kookboer Kees bereid tapasmenu staat te wachten. Hier wacht ook jullie prijsuitreiking met een poedelprijs voor hen met een onbewogen leven en de fantastische hoofdprijs voor het team waar geen uitdaging te veel voor was.

De Zeven van de Maashorst

We spelen het spel in de bossen van de Maashorst, het spel wordt begeleidt door een spelleidster: 'de vrouw van de Maashorst'. Het spel is ontwikkeld door de auteurs van het boek. Het boek 'De Zeven van de Maashorst' kun je ook vantevoren al bestellen om alvast in de sfeer te komen of als leuke herinnering aan een spannende middag, het boek kost € 15,-. Bij grotere afnames is er een aantrekkelijke korting mogelijk.

Een spel voor iedereen

Zeven van de Maashorst is een ludiek familiespel waar vitale kinderen van 4 tot 84 en ouder aan mee kunnen doen. Voor mindervaliden is een struin-rolstoel te regelen. Bij slecht weer kunnen we ook aangepast binnen spelen.

Hoelang duurt dat, vanaf hoeveel personen en wat kost
de Zeven van de Maashorst met tapas?

Duur 6:30 Prijs € 56,00 vanaf aantal personen 20

Reserveren

Teamspel met tapasmenu Zeven van van de Maashorst

VanTotActiviteit
13:3013:45Zelfgemaakte taart, gebak of carré gemaakt van Broksteeg fruit
14:0017:00Zeven van de Maashorst familie- of teambuildingsspel voor jong en oud in de natuur. Word meegetrokken door de mythen en sagen van de Maashorst. Zeven zonden en zeven deugden zijn verwerkt in ludieke en hilarische opdrachten.
17:0020:304 drankjes naar keuze en kannen water op tafel
17:3020:00De tapas kan er als volgt uit zien: Stokbrood met kruidenboter en pesto Zelf gemaakt kroketje Droge worst en gerookte ham van onze eigen varkens Oude kaas Gefrituurde groenten uit de tuin Kleine gehaktballetjes van Broksteeg varken en Schaijks dikbilrund Kopje soep vol groenten Volkoren broodje met verse zalm Tamarinde eitje Salade met noten Puntje taart van Broksteeg fruit of noten
Terug