Familie uitstapje voor alle leeftijden. Dat is een uitstapje waaraan jong en oud kan meedoen. Rekening houdend met de flessenvoeding van de pasgeboren baby tot de oude tante die in de rolstoel zit. Wij bieden leuke arrangementen waaraan de hele familie kan mee doen. (ok de wandelwagen zetten we op een rustig plekje binnen het gehoor)

Kijk snel naar drie verschillende familie uitstapje die we voor jullie hebben bedacht. Of bekijk de kookworkshops en de creatieve workshops, houd je van spelletjes dan ben je bij ons ook aan het goede adres.

Een telefoontje en we maken ook jullie uitstapje speciaal voor jouw familie helemaal op maat. Een familie uitstapje is vanaf 8 tot 90 personen mogelijk.

workshop vlieger maken

workshop vlieger maken, met familie en vriendenuitjes.

Familie uitstapje 1:  [recras-package id=”80″ show=”title”]

  •  tijdsduur [recras-package id=”80″ show=”duration”] uur. Vanaf [recras-package id=”80″ show=”persons”] personenen € [recras-package id=”80″ show=”price_pp_incl_vat”] p.p.

[recras-package id=”80″ show=”description”]

Een andere kookworkshop in plaats van hamburgers maken?  Kijk hier voor het uitgebreide aanbod

ezelwandelen op de Maashorst

ezelwandelen als onderdeel van een familie uitstapje

Familie uitstapje 2:  [recras-package id=”121″ show=”title”]

  •  tijdsduur [recras-package id=”121″ show=”duration”] uur. Vanaf [recras-package id=”121″ show=”persons”] personene € [recras-package id=”121″ show=”price_pp_incl_vat”] p.p.

[recras-package id=”121″ show=”description”]

Ga je liever geen bonbons maken, maar wil je iets actievers kijk dan eens naar het spel de Zeven van de Maashorst of een van de vele andere spellen

Kerstbonbons workshop

bonbon maken mjammie

Familie uitstapje 3:  [recras-package id=”126″ show=”title”] 

  • tijdsduur [recras-package id=”126″ show=”duration”] uur. Vanaf [recras-package id=”126″ show=”persons”] personenen € [recras-package id=”126″ show=”price_pp_incl_vat”] p.p.

[recras-package id=”126″ show=”description”]

Vind je schapen kijken geen goed idee? Ga dan (weer) eens boerengolven.

Waar zijn wij?

Op onze eigen unieke agro-industriële locatie op het platteland  geven we veel soorten kook- en creatieve -workshops die geschikt zijn voor een familie-uitstapje in de verschillende ruimtes waar je naar hartenlust kunt bijpraten met je ooms, tantes, neefjes en nichtjes, broers en zusjes, vader en moeder. (vergaten we nog iets ? )

We zitten vlakbij ’s Hertogenbosch op de Maashorst in Brabant. Dat is dichtbij voor bijna iedereen:

Utrecht 55 minuten
Tiel 33 minuten
Arnhem 35 minuten
Eindhoven 35 minuten
Dordrecht 60 minuten
Maasbracht 60 minuten
Amsterdan 76 minuten
Dusseldorf 80 minuten
Antwerpen 87 minuten