Gezellige avond creatief

/Gezellige avond creatief
Gezellige avond creatief 2019-01-29T15:19:07+01:00

Heb jij zin in een gezellige avond creatief?
Fijn met je collega’s, vrienden en vriendinnen of je familie?

Creatieve workshop en een borrel

Bijkletsen en samen creatief bezig zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Dat is een fijne invulling voor jouw vriendinnenmomentje of om je collega's eens op een andere manier te ontmoeten.

Bij aankomst staat de zelfgemaakte taart met koffie en thee al klaar. Iedereen heeft vooraf de opdracht gekregen iets ouds of overtolligs uit zijn huis mee te nemen. Na een rondje 'spullen' bekijken, gaat iedereen aan de slag om zijn voorwerp te 'renewen' ofwel te pimpen. Krijgt het een nieuw uiterlijk of krijgt het zelfs een nieuwe functie? Een golf van creativiteit gaat door de groep en even later is iedereen fanatiek aan het werk.

De borrel

Tussendoor is er tijd voor een drankje en drie rondjes bittergarnituur, waaronder gefrituurde groenten met pikante dip, tamarinde eitje en dat wat we nog verzinnen.
Het arrangement is inclusief onbeperkt wijn, bier, zelfgemaakte sappen, limonade koffie en kruiden thee.

Hoelang duurt dat en wat kost deze gezellige avond creatief?

Duur 3:30 Prijs € 41,25

Deze avond kan ook ’s middags of in plaats van met hapjes met een etentje of lunch. Alle creatieve workshops mogen in de plaats van deze workshop natuurlijk er is reuze veel keuze in onze creatieve workshops

Reserveren

Een gezellige avond creatief kan er zo uitzien:

VanTotActiviteit
19:0022:00Recycle kunst, renew your materials, pimp it up. Is het kapot, versleten of staat het ongebruikt op je zolder. Neem je kleding, schoenen, kastje, tafeltje of andere spulletjes mee.
19:0022:30Zelfgemaakte taart van Broksteegfruit bij ontvangst. Onbeperkt zelfgemaakte limonade en sappen, bier, fris, wijn koffie en "kruiden"thee met 3 rondes bittergarnituur van kookboer Kees.
Terug