Groepsweekend actief all in

/Groepsweekend actief all in
Groepsweekend actief all in 2019-01-29T15:47:19+01:00

Wil jij een heel weekend allerlei activiteiten in je groepsweekend?Dan hebben we hier een heel gevarieerd voorstel voor je. In totaal zijn er vijf activiteiten van vrijdag tot en met zondag. Inclusief twee diners, op vrijdag en zaterdag. Zaterdag is er een lunch en ook het vervoer en de drankjes zijn inbegrepen. In één keer geregeld, de groepsaccommodatie boek je zelf.

 

Vrijdag

Als je bent ingecheckt bij de door jezelf geboekte groepsaccommodatie gaan jullie gezamenlijk naar Logische kookboerderij Broksteeg.

Hier is tijd voor een drankje en een ontspannen kookworkshop. Naderhand zitten jullie samen aan tafel en is er veel tijd om gezellig bij te praten en je alvast samen te verheugen op het aanstaande weekend dat al heel goed is begonnen.

Zaterdag

Om 10.30 uur staat De Mastworp Fietsverhuur & Buitensport op de stoep met fietsen, tandems en een uitgebreide fietsroutekaart. Jullie kunnen zo in het weekend met elkaar wisselen van soort fiets. Fris en fruitig stijgen jullie op je stalen ros om in een mooie route aan te komen bij Boer Bens. Na koffie met taart gaan jullie je balvaardigheid testen met boerengolf.

Na al deze sportieve inspanning krijgen jullie hier een simpele voedzame lunch met verse melk van de koeien die je hebt kunnen bewonderen tijdens je spel.

 

Uitgerust en voldaan vervolgen jullie je weg door bossen en platteland om bij het atelier van uitstapjesspecialist aan te komen. Weet je nog, 'trek je oude kleren aan die vies mogen worden' stond er in de uitnodiging!

Inderdaad hard nodig, want jullie gaan splashpainten. Dat is gooien met verf op je schildersdoeken. Samen maken jullie geweldige kunstwerken en zo heb je een leuk aandenken voor thuis.

Hierna willen jullie jezelf misschien wel schoonpoetsen, even tot rust komen, een rondje door de tuin lopen of een van de vele spelletjes die er zijn spelen. We nemen een uur pauze; lekker even helemaal niks behalve een drankje natuurlijk die klaarstaan in de goedgevulde koeling.

 

Kookboer Kees heeft intussen een uitgebreide barbecue klaargemaakt. Met 10 gerechtjes, vlees, vis en vegetarisch met sauzen, lekkere salades en volkorenstokbrood; een hele maaltijd al met al. Lusten jullie dan nog een vers gedraaide ijsco?

 

Gaan jullie hierna nog stappen? Of fiets je voldaan terug naar je slaapplek? De keuze is aan jullie.

Zondag

Jullie hebben al veel gezien van de omgeving op de fiets. Het wordt tijd dat jullie weten wat er allemaal te vinden is. De IVN natuurgids wacht jullie op na het ontbijt en laat jullie de highlights van ons mooie OERgebied de Maashorst zien. Halverwege stappen jullie van de fiets af om in een wandeling de natuur nog beter te kunnen waarnemen.

 

Als de IVN natuurgids afscheid heeft genomen is het aan jullie om nog op bezoek te gaan bij Natuurcentrum de Maashorst of bij één van de vele gastheren die de Maashorst rijk is, een lekkere afsluitende lunch te gebruiken.

 

Zondagavond als jullie weer thuis zijn kijk je terug op een actief gevarieerd weekend. Wil je een ander voorstel? Geen probleem, één telefoontje of mailtje en we fiksen het.

 

Hoelang duurt dat en wat kost dit groepsweekend actief all-in?

Prijs € 126,18 bij 20 personen. Bij minder personen wordt het iets duurder.

Een andere creatieve workshop?
Liever iets anders koken?
Boerengolf niet leuk?

Klik en kijk rustig verder op de site, één berichtje of telefoontje en we helpen je verder.

Reserveren

Zo ziet je programma all-in groepsweekend eruit

VanTotActiviteit
Dag 1
17:0019:00Kookworkshop Maashorst 3 gangen met oeroude technieken en groenten en kruiden uit eigen Broksteegtuin. Samen met ons eigen blije varkensvlees gecombineerd met producten van de Maashorst, vis volgens de viskalender, desserts met melk van Boer Bens. Wat je van dichtbij haalt is het lekkerst!
17:0021:00Onbeperkt drank voor tijdens het arrangement.
Dag 2
19:0021:00Genieten van de zelfgemaakte maaltijd in het atelier van de Broksteeg
Dag 3
09:0016:00De sportieve tandem Tandemverhuur een twee in de maat. Op elkaar aangewezen geniet je uiteindelijk al snel,van de samenwerking in de buitenlucht.
09:0016:00Fietshuur
09:0016:00Uw fietsen staan klaar op de afgesprokenlocatie We hebben een mix van tandems en gewone fietsen zodat je kunt afwisselen.
Dag 4
10:3012:30Iedereen kan boergengolf spelen, ongeacht leeftijd of sportieve aanleg. Boerengolf wordt op de baan gespeeld met minimaal twee groepen tegen elkaar, bestaande uit maximaal vijf personen. De groepen slaan om de beurt tijdens dit boerengolf spelletje. De groep waarvan de bal het verst verwijderd is van de hole, mag het eerst slaan. Binnen een groep slaat men om de beurt. De groepen lopen gezamenlijk de holes gedurende de gehele duur van het spel. Als de bal in de emmer belandt is, heeft men de hole gemaakt. De groep die aan het eind van de tien holes de minste slagen nodig had, heeft gewonnen. De afstand vanaf de afslag tot een hole kan variëren van 50 tot 200 meter.
Dag 5
12:3013:30Twee belegde broodjes, kop groentesoep, verse melk, koffie en thee.
Dag 6
15:3017:30Het volgende materiaal is jouw speelgoed voor 2 uur. Waterpistolen, spuitbussen, vegers, rietjes, sponzen, balonnen, autootjes, touw, spatels, ragebol, rollers, kwasten en penselen. Het speelplein betaat uit: Katoenen schildersdoek. Je racet, splasht, veegt, spatelt dat het een lieve lust is. In groepen van 4 op een groot doek voor optimale teambuilding. Of spetter, kledder, klieder op je eigen persoonlijke doek. Zonder plan ontstaat een schilderij door jouw energie, hilariteit, biggelende tranen van het lachen, de verf en last but not least jouw verborgen creativiteit. Trek oude kleren aan die onder de verf mogen komen.
Dag 7
17:3020:304 drankjes naar keuze en kannen water op tafel
Dag 8
18:0020:30Barbecue (kan afwijken) Aardappelsalade en of rijstsalade Bladsalade Kerrie kippenboutje Schaijks dikbilrund biefje Groente pakketje en paddestoel met kruiden Zalm of witvis met kruiden Van onze eigen varkens: worst, buikspek, in rozemarijn gemarineerde varkenslende Hamburgertje Satésaus, cocktailsaus, ravigotesaus Kruidenboter, pesto en volkorenstokbrood. Het zijn allemaal kleine hapjes zodat je van alles kunt proeven. Zodat je geen plofbuik krijgt.
Dag 9
10:0012:00IVN wandeling met gids Super leuk en budgettair nooit precair is een wandeling met een IVN gids. Je kijk op je omgeving verandert voorgoed.
Terug