Moet jij voor je bedrijf een teambuildingdag organiseren? Zit je ‘m al even te knijpen omdat je denkt dat een echte leuke dag met jouw groep mensen bijna onmogelijk is? Want zoveel verschillende type mensen heb je in je leven nog nooit bij elkaar gezien en ze zijn wel jouw collega’s…!

Teambuilding dag organiseren
Er loopt op jouw bedrijf een stagiaire van 20 rond, maar je hebt ook een collega van eind 50 in een rolstoel. En o ja, ook nog die verstokte roker van PZ met nul uithoudingsvermogen. En laten we die artrosepatiënt niet vergeten want die gaat ook gezellig mee en – oh jee – ook nog die megafitte sporter van eind 30. Wat ga ik in hemelsnaam voor zo’n gemeleerd gezelschap organiseren?

Dan de interesses: van nergens -in- geïnteresseerden, gamers, festivalgangers, globetrotters en zij die precies weten welke tentoonstellingen er op dit moment in alle musea in heel Europa te bezoeken zijn. Niet dat je het erg vindt; nee, jij draait eigenlijk nergens je hand voor om, maar wat doe je met een lijstje als dit:
• Een collega mag geen gluten
• Twee veganisten
• Iemand die helemaal nooit iets lust
• O ja, en ook nog een zwangere met complicaties…

Kijk en zo’n groep, daar doen wij het graag voor. Samen met jou pakken we graag de uitdaging op om een fijne dag te organiseren, waarbij de groep naar elkaar toegroeit. Want geloof ons, wat we hierboven schetsen is echt niet zo uitzonderlijk als je denkt…
Als jij wilt maakt Uitstapjesspecialist.nl graag een leuk voorstel voor je, helemaal vrijblijvend.
Geef even je budget op en hoe laat jouw ideale dag begint en eindigt; mail naar info@uitstapjesspecialist.nl