Hightea met tandemtocht van Uden naar Schaijk

/Hightea met tandemtocht van Uden naar Schaijk
Hightea met tandemtocht van Uden naar Schaijk 2019-01-29T15:09:42+01:00

Boeren Hightea met tandemtocht

Stap op de tandem in Bedaf bij De Mastworp Fietsverhuur & Buitensport voor een prachtige tocht dwars door het natuurgebied de Maashorst. Een, twee in de maat! Want anders gaat het niet goed met jullie twee:-)!

Na twee uur genieten van de prachtige omgeving kom je aan bij logische kookboerderij de Broksteeg. Wandel door de moestuin en zoek een lekker plekje om te zitten in een prieel in de tuin of in het atelier met uitzicht over de landerijen. 

De hightea

Jullie lunch is een boeren hightea gemaakt van de spullen van het land. Een lekkere beloning na de inspanning die je leverde! Met de ham van de eigen twee varkens, de zelfgemaakte truffels en een taartje. Maar ook met heerlijke chutneys, het boerenvolkoren stokbrood,''onkruidsalsa', kruiden, zwarte thee en nog veel meer. Na een poosje eten en gezellig bijpraten zul je met lichtelijke tegenzin weer in een andere route richting de Mastworp gaan.
Op de tandem naar huis

Eenmaal op de fiets is het weer dikke pret en zijn jullie in een mum weer thuis!

Hightea met tandemtocht, hoelang duurt dat, wat kost het en vanaf hoeveel personen is het?

Duur 6:00 Prijs € 31,50 vanaf 6 personen

Reserveren

Zo ziet je programma eruit van Hightea met tandemtocht

VanTotActiviteit
11:0017:00De sportieve tandem Tandemverhuur een twee in de maat. Op elkaar aangewezen geniet je uiteindelijk al snel,van de samenwerking in de buitenlucht.
13:0014:30Boeren-hightea we serveren bijvoorbeeld: Kruidenboter Onkruid pesto Volkorenstokbrood van eigen recept Sla met kruidendressing Gerookte ham, rilette en worst van onze varkens Groententaart of een andere hartige lekkernij Mini chocolade en vruchten muffins Geslagen room Zelfgemaakte jam Tuinkruiden chocolade truffels Fruitsalade of compote 3 verschillende desserttaartjes gemaakt met melk van Boer Bens en fruit uit onze tuin Zelfgemaakte kruidenthee en zwarte thee met melk
14:3017:00Een andere route terug naar Bedaf op de Maashorst
Terug