Ik hou van Holland

/Ik hou van Holland
Ik hou van Holland 2018-04-04T21:05:12+02:00

Ik hou van Holland

Echte volklore gaat nooit verlore............... De 'Goed Fout Quiz' met Franka Verkeerd. Een quiz waarmee je kan winnen als je op de hoogte bent van alle ins en outs in de familie. Vermengd met Hollandse wijsheid, kom je langzaam achter de waarheid? 'Het Hollandse Levenslied', een zangquizzzz over onze nationale levensliederen, eerst worden de stemmen los gemaakt en de kennis getest. Rad van avontuur, loterij van jolige opdrachten en prijzen? Jongens tegen de meiden. In de genen gebakken wedstrijd, wie weet wat de andere sexe bezig houdt? Hollandse klompendansbattle, hilarische taferelen in authentiek Hollands decor, so you think you can dance in "oud Hollandse saus" geserveerd.

Ik hou van Holland, echt Brabants Bourgondisch maken

Het spel beginnen met een goede maaltijd. Of een lekkere feestavond ervan maken doe je met de suggesties onder het kopje eten en drinken.

Of kijk op dit complete arrangement voor de ultieme Hollands/ Brabantse dag (onder constructie)

Prijs Tijdsduur Minimum aantal
€ 350,00 2:30 1

Start de avond met dit programma en het ijs is gegarandeerd gebroken. Het oneindig populaire tv programma "Ik hou van holland" wordt hier niet met een korreltje zout, maar een kilo zout genomen. Bovendien wordt het Gooische matras verruild door de bedstee van Brabantse boeren-nuchterheid.

Onze pesentatrices boerin Dina da Moli en haar assistenti presenteren op Hollandse wijze onze Hollandse wijsheid, met een Brabantse jus overgoten

Echte volklore gaat nooit verlore...............

  1. De 'Goed Fout Quiz' (ook wel de Personeels of familieQuiz genoemd). Een quiz waarmee je kan winnen als je op de hoogte bent van alle ins en outs op de werkvloer. Vermengd met Brabantse nuchterheid, kom je langzaam achter het beleid?
  2. 'Het Hollandse Levenslied', een zangquizzzz over onze nationale levensliederen, eerst worden de stemmen los gemaakt en dan kennis getest.
  3. Het Hollands vragenvuur, wie is de wijste Hollander. 
  4. Jongens tegen de meiden. In de genen gebakken wedstrijd, wie weet wat de andere sexe bezig houdt?
  5. Brabantse klompendansbattle, hilarische taferelen in authentiek boerderij decor, so you think you can dance in "oud Hollandse saus" geserveerd.
Reserveren
Terug