Klimpark en eten, hoe hoog ga jij?

/Klimpark en eten, hoe hoog ga jij?
Klimpark en eten, hoe hoog ga jij? 2019-01-29T15:26:23+01:00

Klimpark en eten, hoe hoog ga jij?

Klimpark en eten, hoe hoog ga jij? 


In Bedaf komen we aan voor jouw persoonlijke uitdaging klimmen op een van de vier niveaus. Deze locatie heeft horeca. Dus je kunt hier eerst iets drinken, (niet inbegrepen)

Welke uitdaging ga jij aan?

  • Groene route: 1 tot 2 meter hoogte, 8 klimelementen en een tokkelbaan van 30 meter
  • Blauwe route: 3 tot 5 meter hoogte, 12 klimelementen en een tokkelbaan van 30 meter
  • Rode route: 14 meter hoogte, 110 meter lange tokkelbaan en 8 elementen op 7 meter hoogte
  • Zwarte route: 14 meter hoogte, 110 meter lange tokkelbaan en 13 elementen op 7 meter hoogte.

Als je daar zo hoog bent in de klimtouwen en palen... vergeet dan niet te genieten van het mooie uitzicht over het natuurgebied. Er wordt gewerkt met een continue zekersysteem, de Saferoller! Dus je bent goed gezekerd. Trek goede sportschoenen aan, haren vast en sieraden af. Dan heb je niets te vrezen!

Na deze enerverende ervaring stappen we de in auto en na 10 minuten rijden zijn we bij Logische kookboerderij de Broksteeg voor een lekkere maaltijd.
Lekker eerst een drankje bij de haard of ergens in de tuin, om dan samen te genieten van het eten en de omgeving van deze agro-industriële voormalige champignonkwekerij met uitzicht over de kruidenkwekerij en weilanden.

In dit arrangement is een driegangenmenu inbegrepen maar dat kunnen we vervangen door een tapasmaaltijd, barbecue of wat jij wilt. Klik voor de mogelijkheden op menu's

Wat kost en hoelang duurt het arrangement klimpark met lekker eten?

Duur 4:30 Prijs € 53,00 Minimum aantal 8

Klimpark en eten, hoe hoog ga jij? Hier staat een drie-gangen menu maar we kunnen dit ook combineren met al het andere lekkere eten op onze site. Een menu, tapas of buffet bijvoorbeeld

Reserveren

Programma voorstel

VanTotActiviteit
14:0016:00Ga je voor de rode de blauwe of de zwarte route? In het klimpark ga je gezekerd de uitdaging aan. Geniet van mooie tokkelbanen en verschillende klimniveau's én geniet van het mooie uitzicht op Bedaf. Voor alle lichamelijke conditie niveaus haalbaar.
16:1518:454 drankjes naar keuze en kannen water op tafel
16:3018:30Wij maken voor jullie een driegangenmenu met de kruiden en groenten uit onze tuin in combinatie met het spek en de mooie ham van onze eigen blije varkens.
Terug