Kookboer Kees onze kookworkshop chef

/, Workshop nieuws/Kookboer Kees onze kookworkshop chef

kookboer Kees Kookboer Kees

Hij zegt niet veel maar luistert graag. Behalve als het over eten gaat. Dan schitteren de ogen van onze kookboer, vol vuur vertelt hij over zijn eet- en kookervaringen.

Een vol culinair leven

Hij leerde zijn vak van de besten in Nederland en in het buitenland.  Zijn favoriete boeken gaan over eten. Hij is gek op de Indische keuken,  de Thaise- en de klassieke Franse keuken maar voor een goede pasta komt hij ook graag zijn bed uit. Op de Broksteeg verzorgt hij de tuin voor de kruidenproducten, de eigen varkens voor het vlees en de kippen voor de eieren. Op woensdag kookt hij lekker waar hij zelf zin in heeft en dan kun je bij hem aan tafel mee-eten.  Een aantal keer per week staat hij met groepen in de keuken voor de meest uiteenlopende kookworkshops want zo’n brok ervaring levert een schat aan mogelijkheden op. Je kunt wel zeggen dat hij een goedgevuld culinair leven leidt!

Kookworkshops

Na een lang leven als restauranthouder vind Kookboer Kees het heerlijk om samen in de keuken bezig te zijn. De kookworkshops vervelen hem nooit. Op de Broksteeg staat alles in het teken van zijn grote passie. Met een keuken van 100 vierkante meter vol werkbanken, keukengerei en potten met azijn, oliën en specerijen is hij de koning te rijk. Als geen ander leert hij iedereen hoe je op de beste manier snijdt, mengt, combineert met ingrediënten en als je even tijd hebt dan heb je, naast je kookworkshop waarvoor je kwam, nog allerlei anekdotes uit zijn rijke ondernemersleven te pakken. Kijk hier eens bij voor kookworkshops.

Als je kookboer Kees vraagt naar zijn toekomstplannen dan zegt hij: Gewoon zo lekker doorgaan.

Kees bij de grondoven

Wil je ook met Kees mee-eten? Er is een whatsapp lijst; iedere dinsdag appen we het menu voor woensdag.  06-46291732.

2018-10-22T18:37:00+02:00

2 Reacties

  1. Diny 5 oktober 2018 om 10:36 - Antwoorden

    Goed omschreven Dinie. Zo waar als ‘n … Ik voel me bij jullie ook altijd van harte welkom.

    • Dinie 6 oktober 2018 om 09:59 - Antwoorden

      Dankjewel voor deze leuke reactie Diny. We zien je graag weer hier op de Broksteeg.

Geef een reactie

Terug