Hamburger

Hamburger 2018-03-23T14:00:13+01:00

Hamburger kookworkshop

Natuurlijk onze "Burgondische" hamburger workshop Onder onze leiding krijg je de beste Hamburger skills. Je maakt je eigen hamburger met de perfecte zelfgemaakte frieten, sauzen en salade. Geurig geroosterde broodjes en natuurlijk de beste kruiden uit onze tuin en drie soorten vlees. Angusbeef, onze eigen porgies en kip. Voor Vega's maak je een verrassende groentenburger. Op de barbecue maken we boel af en genieten van een ongegeneerd lekkere hamburger. Als toetje hebben jullie een zelf een bolletje ijs gedraaid is dat niet cool?
Prijs Tijdsduur Minimum aantal.
€ 25,00 3:00 10
Natuurlijk onze "Burgondische" hamburger workshop

Onder onze leiding verwerf je jouw beste Hamburger skills.

Je maakt samen je eigen hamburgers met de perfecte zelfgemaakte frieten, sauzen en salade. Geurig geroosterde broodjes en natuurlijk de beste kruiden uit onze tuin #horenerzekerbij..
Drie soorten vlees zijn de basis voor meer variatie mogelijkheden van wat jij zou verwachten namelijk Angusbeef, onze eigen porgies en goeie kip. Voor Vega's maak je een verrassende groentenburger. Op de barbecue maken we boel af en genieten dan met een biertje (of iets anders) van een ongegeneerd lekkere hamburger. (Drank is exclusief.)
Contact
Terug