Mystery box cooking

///Mystery box cooking
Mystery box cooking 2018-03-23T14:01:39+01:00
Mystery cooking op de Maashorst Per vijf personen krijg je een box met ingrediënten. Daarin zit een cryptisch beschreven opdracht en een verhaal over het hoofdingrediënt. Na overleg met je team ga je aan het werk om jullie gerecht te bereiden. De enige hulpmiddelen zijn wij als vraagbaak en begeleiding plus de verse kruiden en dat wat er is uit de tuin.
Prijs Tijdsduur Min. aantal
€ 39,00 4:30 8
Mystery cooking

 

Mystery cooking op de Maashorst

Per vijf personen een krijg je een box ingrediënten. Daarin zit een cryptisch beschreven opdracht en een verhaal over het hoofdingrediënt.

Na overleg met je team ga je aan het werk om jullie gerecht te bereiden. De enige hulpmiddelen zijn wij als vraagbaak en begeleiding plus de verse kruiden en dat wat er is uit de tuin.

Na 1,5 uur is jullie gerecht klaar?? Natuurlijk wel, met de motivatie om met jullie team er het beste eruit te halen kan het niet anders dan dat het een onvergetelijke lekkere maaltijd wordt.

AAN TAFEL!!

Met de andere teams en samen dineren jullie je eigen verrassende diner. Nu volgt er nog één verrassing. De Broksteeg Chef Kees overhandigd de: “Best Broksteegteam of the day award”

 

Contact
Terug