Asperge kookworkshop het witte goud

//Asperge kookworkshop het witte goud
Asperge kookworkshop het witte goud 2018-04-30T20:34:07+02:00

Asperge kookworkshop

Asperge kookworkshop. Leer hier alle technieken van het bereiden van asperges. Goed schillen, niet te gaar, bakken koken, blancheren en zelfs een toetje. In deze kookworkshop asperges vijf oneindig lekkere gerechten die met en van asperges worden gemaakt. Met onder andere het vlees van onze eigen varkens, vis en zomergroenten, zelfs een toetje van asperges. Veel aandacht voor technieken en combinaties die te maken zijn met het ingrediënt asperges. Hoe juist te schillen, koken, bakken voor de optimale smaak beleving.
Prijs Tijdsduur minimum aantal
€ 48,50 5:00 8
Asperge kookworkshop.


In deze asperge kookworkshop vijf oneindig lekkere gerechten die met en van asperges worden gemaakt. Met onder andere het vlees van onze eigen varkens, vis en zomergroenten, zelfs een toetje van asperges.

Veel aandacht voor technieken en combinaties die te maken zijn met het ingrediënt asperges.
Hoe juist te schillen, koken, bakken voor de optimale smaak beleving.

Aspergesalade
Aspergesoep
Asperge gebakken
Asperge gekookt
Aspergebavarois
Asperges op veel verrassende manieren

Dit voorjaarsgoud, de koningin onder de groentes nodigen ons uit tot de lekkerste kookinspiraties.

Wist u overigens dat mannen populairder zijn dan vrouwen?

Er zijn namelijk vrouwelijke aspergeplanten en mannelijke. De mannelijke aspergeplanten geven echter een opbrengst die wel 40% hoger is per ha dan die van hun vrouwelijke collega's. De kwekers weten dit natuurlijk ook. Daarom gebruiken ze vrijwel uitsluitend mannelijke aspergeplanten voor hun teelt. De vrouwen vormen bij de asperges dus echt het zwakke geslacht.

Leuk als extra een bezoek aan een aspergekweker bij ons in de buurt. U neemt dan de asperges mee om ze later die dag klaar te gaan maken.
Reserveren
Terug