Kookclinic exclusief

//Kookclinic exclusief
Kookclinic exclusief 2018-04-30T20:43:24+02:00

Kookclinic exclusief met Kees van den Brenk

Kookclinic exclusief met Kees van den Brenk. Leer de technieken één op één van deze ervaren chefkok. Jij vertelt wat je graag wilt leren en wij maken een programma precies op maat.
Prijs Tijdsduur
  • privé les excl menu  € 150,00
  • menu p.p. € 35,00
4:30

Kookclinic exclusief in de kookstudio bij Kees

Kookcursus vanaf 2 personen


De exclusiviteit van de kookclinic zit hem in het feit dat Chef Kees een speciaal op maat gesneden programma biedt. We gaan in deze special met jou in gesprek en vragen wat je echt graag wilt leren. Vaak horen we lekker sauzen maken of fileren en uitbenen of specifiek gebruik van een ingrediënt.

Als je deze kookclinic boekt, wordt er eerst in een persoonlijk gesprek geïnventariseerd wat u precies wilt gaan koken. Hierna volgt een calculatie, als u het voorstel voor de kookclinic goedkeurt boeken we voor u de chef exclusief met kookstudio.

Bij deze kookclinic is het mogelijk om bijvoorbeeld met zijn tweeën een kookclinic te volgen. Bij de kookworkshops is het het teambuildende aspect dat voorop staat, maar bij de kookclinic gaat het vooral om het leer aspect. Een schat aan informatie en een heleboel foefjes en praktische aanwijzingen zijn jouw deel in deze kookclinic.

De basis bestaat uit het boeken van de Chef voor de kookclinic en daarnaast de kostprijs voor het menu gebaseerd op de ingrediënten die gebruikt worden in de kookclinic. vanaf 35,00 p.p.

Voor de kookclinic zelf moet u ongeveer 2 tot 3 uur rekenen. Het diner wordt daarna geserveerd en hier wordt u zelf bij betrokken. De clinic wordt niet op zaterdag gegeven.
recras lange beschrijving

Reserveren
Terug