Loading...

Lekker lokaal

//Lekker lokaal
Lekker lokaal 2017-04-05T11:54:21+02:00
Contact

We zijn trots op de lokale producten van collega boeren uit de buurt. Nog trotser zijn we op het eigen vlees van de twee blije varkens die we vetmesten, de eigen kruiden, fruit en groentes. Kies hier uit de verschillende lekker lokale kookworkshops en ervaar op onze gezellige kookboerderij met de agro industriële uitstraling de pure smaken van koken zonder toevoegingen. Lekker Lokaal met een minimale footprint zoals dat heet.

Over de chef

Over de chef, al in 1984 kookte hij uit een moestuin, dat was biologisch. Hij maakte daar geen woorden aan vuil. Hij waste gewoon de grond van de ingredïenten en bereidde alles met liefde zoals hij dat leerde van zijn chefs o.a. Pierre Krans (chef koningshuis) Kees Helder *** Kees van den Brenk is vanaf het begin fanatiek lid en bestuurder van Euro-Toques geweest. Dertig jaar lang heeft hij zijn eigen restaurant (De Peppelen) gehad waar op zeer goed culinair niveau werd gewerkt.

Ben je niet met een groep kijk dan bij de agenda voor een leuke kookworkshop lekker lokaal met een, twee of drie personen.

Terug