We zijn trots op de lokale producten van collega boeren uit de buurt.  Maar ook de andere foodworkshops zijn een mooie optie om met je groep te doen. Tegenwoordig moeten we meer opletten met wat we precies eten. Hierop kun je ook een kookworkshop boeken, die een speciaal dieet laat zien, of goede voedingstoffen voor de sporters en energieke bewegers. Tijdens zo’n vitale kookworkshop kun je kooktechnieken passen in een gezonde levenswijze.

Mix van lokale producten

Een mix van lokale producten en bij een locatie dichtbij. Een high team waarbij het belangrijk is dat je tijdens de high tea het lekker genieten is. Met onbeperkt thee, vele lekkere smaken en de heerlijkste taartjes en zoete lekkernijen.
Die ook eerst zelfgemaakt kunnen worden met een chocolade workshop. Of ga je taarten bakken of gebak maken?

Wat je voorkeur ook heeft? Laat het ons weten, wij weten de weg naar de bedrijven en organisaties…

De chefkok leert je graag

Een chefkok die uit eigen moestuin kookt dat is biologisch. Hij maakte daar geen woorden aan vuil. Hij waste gewoon de grond van de ingrediënten en bereidt alles met liefde. De vele restaurants die we kennen in Brabant en ver over de grens, hebben allemaal iets gemeen: een chefkok. Al hebben ze allemaal hun eigen kijk op koken. Laat de uitstapjesspecialist weten wat de wensen zijn en wij weten de weg naar het eten wat voor jullie voorkeur heeft.
Van een snelle hap tot haute cuisine.

Meer informatie nodig?

Kun je het gewenste uitstapje niet vinden? Of ben je al uren aan het zoeken? 

Wil je adverteren op onze website? 

Je reserveringsaanvragen en/of je agenda laten beheren door de Uitstapjesspecialist?

Bel of mail ons!

De specialist op het gebied van uitstapjes!
06-53202787   |   info@uitstapjesspecialist.nl