Sushi maken

//Sushi maken
Sushi maken 2018-03-23T13:56:52+01:00
Kookworkshop sushi maken. Tijdens deze workshop leer je de verschillende vormen van sushi die je maakt van kleefrijst, verse vis, zelf ingemaakte gember en pittig ingelegde groentes. Een Tempura hoofdgerecht en een lekker toetje.
Prijs Kooktijd excl dinertijd Minimum aantal
  • Sushi workshop € 34,50
  • Japanse workshop € 57,50
  • 3:30
  • 5:30
  • 10
  • 8

Kookworkshop sushi maken

Sushi kookworkshop


Maak onder leiding van onze sushi masters jouw eigen verschillende sushi, maki en sashimi gerechtjes.

Met verse vis en vegetarisch in traditionele zeewier of allerlei creatieve andere ideeën die we je in de workshop laten zien en maken.
In deze workshop leer je de verschillende vormen van sushi die u maakt van kleefrijst, verse vis, zelf ingemaakte gember en pittig ingelegde groentes.

Om de workshop tot een completer geheel te maken, leren we u ook tempura maken. De tempura doen we op een lekkere salade met een sesamvruchten dressing. Als nagerecht maken we witte chocolademoes met wassabi.

Na ongeveer anderhalf uur genieten we in het atelier, Hal 4 of de tuin van onze Japanse gezonde sushi snacks. We leren onze groep in deze workshop op een andere manier, maar vooral op een gezellige manier kennen. In deze sushi workshop heeft iedereen evenveel talent, omdat de sushi master u de technieken op heldere wijze uitlegt.

Gezellige workshop voor lunch en diner lekker licht na een dag vergaderen of als borrel

Japans koken 5 gangen

Naast de sushi workshop kun je ook kiezen voor Japans koken:
Kookworkshop Japans. De gezonde stijlvolle keuken vertalen we in een exclusief 5 gangen menu met luxe vissoorten zoals bijvoorbeeld kreeft en tarbot. We maken onder andere Japanse sushi, dashi en tempura en als hoofdgerecht het beroemde Nobu Beef. Groene thee, ijs en witte chocolade met wasabi sluiten dit menu af.
Contact
Terug