Limodina cocktailbar op bijzondere plaatsen

/, In de tuin, Leuke uitstapjes, zo kan het ook./Limodina cocktailbar op bijzondere plaatsen

Wat hebben we al zo lang zulk mooi weer! We moeten veel sproeien, maar het mooie weer zorgt ook voor mooie momenten. Zoals in Geffen in het ontzettend mooie Arboretum. Het supermooie weer zorgde ervoor dat de mensen echt zin hadden in onze heerlijke Limodina cocktails.  Dit weekend zijn we met onze allereerste Limodina-cocktailbar de natuur ingegaan.

Ook waren we op We are Food picknick! “Feestje! Onze Limodina’s zijn te verkrijgen in de Waarwinkel in Uden. Getoast met Karen Raatsie en Atto Brouwer.”

Met (h)eerlijke streekproducten van Imkerij Ecopoll, De Bakkers Lamers, IJsboerderij ‘Op de Nieuwe Kampen’ Vinkel, Muifelbrouwerij, Poelier van Druenen, Bakken op Hakken Foodcaravan en Limodina. Wat is er nog meer te doen? Sport Expertise Centrum met footpool en lasergame, Bakken op Hakken met schminken, Bibliotheek Oss met de pop up bieb, We Are Food, Global Goals Oss met een gratis flesje water, feel good Tai Chi-les door Peer van Haaren, gratis broodtrommel ‘dikke mik’ en voor de kinderen een bidon van Keukenbazen!

Dat was www.datisoss.nl/we-are-food-picknick

Wij stonden hier met onze Limodina. Limonade cocktails van onze pure siropen. Wij komen ook bij jou cocktails maken als je dat zou willen.

2018-10-22T18:40:54+02:00

Geef een reactie

Terug