Onderweg zijn, zonde van je tijd!?

//Onderweg zijn, zonde van je tijd!?

Onderweg ophalen StationOnderweg als ideaal uitstapje.

Uren lang onderweg in de auto vinden wij zonde van de tijd. Een uitstapje organiseren in je eigen straat zal niet altijd lukken. Een uitstapje op je eigen bedrijf is geen uitstapje maar gezellig samenzijn. Niets mis mee. Wij komen zelf ook regelmatig op bedrijven of bij de mensen thuis om  een workshop te geven.

Samen onderweg zijn is veel gezelliger.  Een bus huren is een goede oplossing. Onderweg kun je allerlei quizzen bedenken, lunchpakketten uitdelen, liedjes zingen of gewoon samen bijkletsen Voor veel organisaties is dit te begrotelijk.

Duurzaam:

Als je in de buurt blijft is de fiets een duurzame voordelige oplossing en een deel van je dagje uit gelijk georganiseerd. Ga je verder weg dan heeft de NS een heel goede oplossing voor groepen. Je reist met 10 personen door heel Nederland voor 70 Euro. De grootste lol begint samen in de trein en de koffie staat klaar op ieder station.

Bij uitstapjesspecialist  is een van de leukste plattelandsstationnetjes. Station Ravenstein. Je staat er pardoes midden in de velden en extreme rust. Ze hebben er niet eens een busstation. Wij leveren daar voor groepen fietsen om zo direct je leukste uitstapje te beginnen. Vind je dat te actief? Dan komen we met een lading solexen of een huifkar.

Mogen we jullie een keer ophalen en wegbrengen naar het station voor een compleet plattelandsdagje?

Hieronder hebben we een leuk onderweg arrangement samengesteld

prijs exclusief treinreis [recras-arrangement id=”123″ show=”price_total_incl_vat”] bij 10 personen

[recras-arrangement id=”123″ show=”description”]

Programma opbouw:

[recras-arrangement id=”123″ show=”programme” starttime=”10:00″]

 

 

2018-03-23T17:41:51+01:00

Geef een reactie

Terug