Onderweg zijn, zonde van je tijd!?

//Onderweg zijn, zonde van je tijd!?

Onderweg zijn, zonde van je tijd!?

Onderweg ophalen StationOnderweg als ideaal uitstapje.

Uren lang onderweg in de auto vinden wij zonde van de tijd. Een uitstapje organiseren in je eigen straat zal niet altijd lukken. Een uitstapje op je eigen bedrijf is geen uitstapje maar gezellig samenzijn. Niets mis mee. Wij komen zelf ook regelmatig op bedrijven of bij de mensen thuis om  een workshop te geven.

Samen onderweg zijn is veel gezelliger.  Een bus huren is een goede oplossing. Onderweg kun je allerlei quizzen bedenken, lunchpakketten uitdelen, liedjes zingen of gewoon samen bijkletsen Voor veel organisaties is dit te begrotelijk.

Duurzaam:

Als je in de buurt blijft is de fiets een duurzame voordelige oplossing en een deel van je dagje uit gelijk georganiseerd. Ga je verder weg dan heeft de NS een heel goede oplossing voor groepen. Je reist met 10 personen door heel Nederland voor 70 Euro. De grootste lol begint samen in de trein en de koffie staat klaar op ieder station.

Bij uitstapjesspecialist  is een van de leukste plattelandsstationnetjes. Station Ravenstein. Je staat er pardoes midden in de velden en extreme rust. Ze hebben er niet eens een busstation. Wij leveren daar voor groepen fietsen om zo direct je leukste uitstapje te beginnen. Vind je dat te actief? Dan komen we met een lading solexen of een huifkar.

Mogen we jullie een keer ophalen en wegbrengen naar het station voor een compleet plattelandsdagje?

Hieronder hebben we een leuk onderweg arrangement samengesteld

prijs exclusief treinreis € 1865,00 bij 10 personen

Je komt aan in Ravenstein op een stationnetje te midden van weilanden
Boek zelf je super goedkope treinreis hier. Jullie fietsen staan al klaar. 
We fietsen naar Stadsheberg De Keurvorst, een tocht van een paar minuten. In deze herberg zijn veel opnames van de film 'De Bende van Oss' geweest. We drinken koffie, thee en eten een mini Bosse bol. Dien uit Rotterdam is ook gearriveerd. Zij neemt jullie mee in een crimineel armzalig leven, we zijn beland in de jaren '30 van de vorige eeuw.

In teams worden in het café en daarna onderweg op de fiets allerlei spelopdrachten gedaan. In het bos en op het platteland. Het slechte in de mens halen we zo naar boven. De teams worden steeds fanatieker!

Rond lunchtijd zijn we bij kookboerderij de Broksteeg waar we degelijke boerenboterhammen krijgen met melk koffie en thee. Hierna wordt het spel afgerond. Welk team ontstijgt de bittere armoede en welk team leeft zijn armetierige leven door.
Om in de sfeer van het maffiose leven te blijven maken we een Italiaans menu onder leiding van Kookboer Kees en na ongeveer twee uur belanden we aan tafel waar we genieten van het feestelijk zelfbereid menu.

Na al dit genieten gaan we de kortste weg terug naar het station waar je in de trein lekker kunt nagenieten van deze ontspannende gezellige dag op ons Maashorst platteland.

Programma opbouw:

VanTotActiviteit
10:0019:00Uw fietsen staan klaar op de afgesprokenlocatie
10:0019:00Fietshuur
11:0014:30Bende van Oss: Langzaam maar zeker worden gruweldaden en zwendel in perspectief gezet. Het team dat het keiharde armeluis leven weet te ontworstelen verdient een skönne preis.
13:3014:00Kommetje salade uit de tuin, tapenade, ham en worst van de eigen varkens. Kaas. Zelf gemaakte jam. Boter en een mand knapperig volkoren stokbrood. Verse rauwe melk, koffie, kruiden thee
14:3015:00Een pauze even niks dan rondlopen in de tuin. Je telefoon checken of bij praten
14:3018:154 drankjes naar keuze en kannen water op tafel inclusief een flesje fris op de fiets
15:0017:00Kookworkshop Italiaanse keuken 3 gangen. Onder leiding van onze chefkok ga je aan de slag met als resultaat een origineel Italiaans 3 gangen menu met anti pasti, tortelini, picata milanesa, risotto en zuppa inglese.
17:0019:00Genieten van de zelfgemaakte maaltijd in het atelier van de Broksteeg
19:0019:45de snelste weg terug fietsen een prachtige rit door de weilanden.

 

 

2018-03-23T17:41:51+00:00

Geef een reactie

Terug