Onderweg als ideaal uitstapje

Urenlang onderweg in de auto vinden diegenen die het liefst hun eigen omgeving afstruinen voor leuke uitjes maar zonde van de tijd. Een uitstapje organiseren in je eigen straat zal niet altijd lukken. Een uitstapje op je eigen bedrijf is geen uitstapje maar gezellig samenzijn. Niets mis mee. Er zijn ook regelmatig bedrijven of gewoon particulieren die een workshop bestellen.

En toch is er veel te zeggen voor samen onderweg zijn, heel gezellig!  Een bus huren is een goede oplossing. Onderweg kun je allerlei quizzen bedenken, lunchpakketten uitdelen, liedjes zingen of gewoon samen bijkletsen. Voor veel organisaties is dit te veel werk om te organiseren, maar daar zijn weer organisaties voldoende voor te vinden, zoals wij dus, die dat voor je uitzoeken.

Duurzaam
Als je in de buurt blijft is de fiets een duurzame en voordelige oplossing én een deel van je dagje uit meteen al georganiseerd. Ga je verder weg, dan heeft de NS een heel goede oplossing voor groepen. Je reist met 10 personen door heel Nederland voor € 70,-. De grootste lol begint samen in de trein en de koffie staat klaar op ieder station.

In de buurt van Uitstapjesspecialist.nl zit één van de leukste plattelandsstationnetjes, station Ravenstein. Je stapt de trein uit en staat opeens midden in de velden, wat een rust!  Ze hebben er niet eens een busstation…. Je kunt zo, met de fiets eventueel, direct je leukste uitstapje beginnen. Vind je dat te actief? Dan kies je voor het huren van een solex of een huifkar. Kies jij voor een compleet plattelandsdagje uit? Onderweg ophalen Station