Heb je een kook, chocolade of drankworkshop gevolgd?
Dan vind je in dit hoofdstuk de recepten, met het opgegeven wachtwoord krijg je toegang.

Vond je de workshop gezellig, lekker of leerzaam dan vinden we het leuk als je een reactie achter laat op eén van de onderstaande links:

 

Recepten in de bonus:

Gewoon omdat we van koken houden en dat graag delen. Kom af en toe kijken of er iets anders staat?

Wil je de recepten zien boek dan een leuke kook- chocolade of drankworkshop 🙂

recept paardenbloemen limonade siroopLimonadesiroop van Paardenbloemen

We zagen dit recept een keer voorbij komen en hebben deze limonade gemaakt. Iedereen die hem tot nu toe gedronken heeft vond het erg lekker, inclusief wij zelf dus

Pluk een handje paardenbloemkopjes. Pluk ze op een plek waar geen honden worden uitgelaten en niet vlak langs de weg een veld waar de natuur zijn leven mag leiden dus.

Draai de blaadjes los van het kroontje en laat ze 24 uur op 1 liter water weken.

Pers een citroen uit en kook de blaadjes op met het sap de twee overgebleven schillen en 750 gram suiker.

Zeef het geheel en kook de siroop nog iets verder in, in een schone pan. Giet de siroop in een schoongemaakte fles of kan.

Als hij is afgekoeld heb je je zelfgemaakte ranja anders.

Proost!! Vond je het lekker laat het ons weten..

Indische Kalkoen recept bij de blog over onze nieuwe kalkoenen

Kalkoen in gembersaus

Stukken kalkoen goed bruin bakken en insmeren met knoflook.

Saus: bosuitjes met gesneden uien aanzetten met wat Spaanse peper, blussen met kippenbouillon en gembersiroop toevoegen. gladroeren en op smaak brengen met zout. Gebakken stukjes kip toevoegen en in de saus gaar laten worden.