Samenwerken, samen sterker

//Samenwerken, samen sterker
Schapen drijven met schaapsherder

Schapen drijven met schaapsherder

Samenwerken

De laatste tijd zijn we flink bezig geweest met samenwerken. We zijn lid van Maashorst Betrokken Ondernemers, we hielpen mee bij het Walking Event De Maashorst en zo komen we nog eens ergens bijvoorbeeld als we in gesprek zijn met bestuurders en het VVV. Zo komt het dat we een nieuw arrangement mochten maken speciaal voor de website Bezoek de Maashorst.
Een Stoer OERarrangement met food uit de Maashorst en zo kwam het ook dat we kennis mochten maken met een boer die bijna in onze achtertuin zit, van Casteren Boerderijwinkel. Kijk maar eens op z’n Facebookpagina met de wel heel originele naam ‘Boerderijwinkel ’t is oké‘. We kwamen daar tot de ontdekking dat hij het eerlijke vlees van zijn eigen koeien in de automaat heeft liggen. Maar de echte ontdekking was toch wel de kwaliteitsschenkel met een flink stuk vlees eraan om ouderwetse soep van te trekken. Deze schenkel in combinatie met onze eigen bouillonkruiden is zo ontzettend lekker, zeg maar gerust ouderwets lekker!

Zo is het ook gekomen dat we een oude samenwerking met boer Jans van de schapen in Zeeland op het Nabbegat weer een nieuw leven hebben ingeblazen. Twaalf jaar geleden deden we dit ook al samenwerken met lokale boeren. Maar het verwaterde, er vertrokken er een paar of ze gingen hun bedrijf anders runnen. Inmiddels zijn we zelf een miniboer geworden met veel kruiden en daarom hebben we nu kruidenbouillonpoeder, kruidenthee, limonadesiroop en vooral veel kruidendressing.

Bij Rundje Landerd doen we daarom ook mee; op 20 april met Pinksteren. Een fietstocht met proeverijen. We staan bij Boer Jans en bakken hamburgers van Lam. Laten onze limonade’s proeven en we nemen ons assortiment van onze boerderij voor deze gelegenheid mee. Wie weet komen jullie ons binnenkort ook in de streekwinkels en automaten tegen. Samen staan we sterker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2018-05-14T14:25:33+02:00

Geef een reactie

Terug