Samenwerking voor een Maashorst geschenk

//Samenwerking voor een Maashorst geschenk

Impulsief als we zijn hier op de Broksteeg, werd er in twee zinnen tijdens een bijeenkomst afgesproken dat we een nieuwe samenwerking hebben met Hans Koster en Helma. Zo maar zonder erover na te denken zegde ook Hans zijn intentie toe. Mooi is dat werken met korte lijnen en elkaar ondersteunen.  We kennen elkaar van de Maashorst Betrokken Ondernemers en ontmoeten elkaar regelmatig Hans maakt prachtige foto’s ik ben een groot fan van hem. Helma is de grote drijfveer van de Maashorst school

Ok, to the point.

  • Hans heeft een mooie verjaardagskalender gemaakt met foto’s in de Maashorst natuur.
  • Helma en ik schreven vorig jaar een rijk geïllustreerd boek met 7 verhalen gebaseerd op de rijke historie van de Maashorst met recepten en geschiedkundige wetenswaardigheden.
  • Deze zomer kocht ik een pallet vol limonadesiroop-flessen.

Zo creatief als we alle drie zijn (Helma, Hans en ik) zo overmoedig zijn we ook en we bestelde rijkelijk. Dus je raadt het al er zijn nog kalenders, flessen en boeken over.

Hoe zit de samenwerking eruit?

Hans heeft prachtige foto’s gemaakt van onze producten in de tuin vol herfstsfeer en nu hebben we samen dus een serieus Maashorst kerstpakket.

€ 30,00  een kalender, het boek en een fles limodina verpakt op een houtenplank met folie en natuurtouw. Maar we hebben er een speciale aanbieding van gemaakt en je kunt ze online bestellen. Kijk maar snel verder.

Klik daarvoor op deze link.

Doen jullie ook aan samenwerken of doen jullie alles alleen?  Gaat dat altijd goed? Of ben je net als wij ook wel eens overmoedig en denk je Yes dat lukt me makkelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Door | 2018-11-02T14:10:59+01:00 oktober 31st, 2018|Lekkers en leuk in de aanbieding|0 Reacties

Geef een reactie

Terug