Solextour met tosti-barbecue bij de kookboer

/Solextour met tosti-barbecue bij de kookboer
Solextour met tosti-barbecue bij de kookboer 2019-01-29T15:24:42+01:00

Solextour met tosti-barbecue bij de kookboer

Wat denk je van dit vrolijke uitstapje vol nostalgie? Fijn met je collega’s, vrienden en vriendinnen of familie!

Begin de dag met een lach. Ga back to the seventies op pad met de solex. Hilarische taferelen als iemand sneller gaat en jij haalt hem dan toch niet in. Onderweg geniet je van het landschap van Oerhollandse dijken en tuf je door het platteland langs mooie plekjes. Schipper mag ik overvaren? 

Na een poosje rondtouren kom je aan bij de Broksteeg, de logische kookboerderij. Kookboer Kees heeft een uitgebreide tosti-barbecue klaargezet.
De lekkerste broodsoorten, veel soorten kaas, ham van de eigen varkens, bananen, hazelnootpasta, tomaten en paprika, zelfgemaakte tomatenketchup, chutneys en jam's! Nou ja wat staat er eigenlijk niet op, want wat hier genoemd staat is nog lang niet alles... In ieder geval is alles er om jouw ideale tosti te maken op een barbecue. We hebben natuurlijk verse melk, karnemelk, koffie en de kruidenthee van het eigen land erbij.

In de winter en bij slecht weer barbecueën we binnen. Het rijden op een Solex kan alleen met een geldig rijbewijs en met een gewicht tot 105 kilo.

Hoelang duurt dat en wat kost deze Solextour met tosti-barbecue bij de kookboer

Duur 3:00 Prijs € 45,00

Dit arrangement kan ook ’s middags met een hightea op de boerderij, of een andere lunch.

Reserveren

Zo ziet ons voorstel voor deze leuke solextour met tosti-barbecue bij de kookboer eruit:

VanTotActiviteit
11:0014:00Na koffie en thee met wat lekkers en een instructie gaan jullie drie uur met de authentieke solexen ervandoor. Een rit langs dijken over pontjes en ons boerenland; het oer-Hollandse decor zorgt voor een vrolijke rit.
12:0013:00Tostibar. Op een echte barbecue maakt iedereen zijn eigen lekkerste tosti. Je maakt gebruik van verschillende soorten brood, kaassoorten en vleeswaren, vruchten, zoet beleg etcetera. erbij koffie thee melk
13:0014:00Vervolg van de solextour door landerijen, pittoreske plekjes en over romantische dijken.
Terug