Het is er weer de tijd voor. Binnen je organisatie is het volop speerpunten formuleren. Visies worden herschreven. Het nieuwe team moet elkaar beter leren begrijpen. De winst en doelstellingen moeten worden geoptimaliseerd.

BLAblabla wat nou speerpunten formuleren

Wordt het weer eindeloos samen binnen zitten, met of zonder een organisatie van buitenaf naar een afdoende effectieve oplossing zoekend, tot je er wellicht net zo goed niet bent uitgekomen. Dat klinkt niet fijn. Meestal is bovenstaand resultaat het effect van alleen maar gefocust zijn op de probleemstelling! Zorg daarom voor afwisseling in je programma. Ga eens iets heel anders doen tussendoor en je zult zien dat je na een creatieve of sportieve break heel anders tegen de problematiek aankijkt. Want wist je dat niemand in staat is een dag lang gefocust te zijn op één onderwerp.  Juist, daarom.. zorgen wij voor de nodige afleiding om daarna weer scherp tot de kern te komen. Bij ons gaat de vergadering en effectieve afleidingen organiseren in één moeite door. Hoe? Laat je telefoonnummer achter en Uitstapjesspecialist gaat aan de slag om een ‘anders dan andere meeting’ te organiseren.

Beloofd:

Omdat het leuker wordt en daardoor meer resultaat heeft. Beloofd! Ga gelijk naar dit vergaderarrangement en boek het gewoon probleemloos.speerpunten formuleren vergaderen