Speerpunten formuleren?

//Speerpunten formuleren?

Het is er weer de tijd voor. Binnen je organisatie is het volop speerpunten formuleren. Visies worden herschreven. Het nieuwe team moet elkaar beter leren begrijpen. De winst en doelstellingen moeten worden geoptimaliseerd.

BLAblabla wat nou speerpunten formuleren

Wordt het weer eindeloos samen binnen zitten, met of zonder een organisatie van buitenaf naar een afdoende effectieve oplossing zoekend, tot je er wellicht net zo goed niet bent uitgekomen.

Mwahh dat klinkt niet fijn. Meestal is bovenstaand resultaat het effect van alleen maar gefocust zijn op de probleemstelling.

Zorg daarom voor afwisseling in je programma. Ga eens iets heel anders doen tussendoor en je zult zien dat je na een creatieve of sportieve break heel anders tegen de problematiek aankijkt. Want wist je dat niemand in staat is een dag lang gefocust te zijn op één onderwerp.  Juist, daarom.. zorgen wij voor de nodige afleiding om daarna weer scherp tot de kern te komen.

Bij ons gaat de vergadering en effectieve afleidingen organiseren in één moeite door. Hoe? Laat je telefoonnummer achter en ik ga met je aan de slag om een “anders dan andere meeting” te organiseren.

Beloofd:

Omdat het leuker wordt en daardoor meer resultaat heeft. Beloofd..en weet je wat, als jij bij ons deze maand ( dus tot 31 januari 2018) een bijeenkomst in dit jaar voor je organisatie regelt krijg je een creatieve workshop tijdens het open atelier cadeau van ons. Om je nog geïnspireerder te laten worden.

Wil je dat allemaal niet en weet je dat je bij ons toch wel perfect kan werken> Ga dan gelijk naar dit vergaderarrangement en boek het gewoon probleemloos.

Leuke overleg dagen organiseren

speerpunten formuleren vergaderen

2018-03-23T17:40:25+01:00

Geef een reactie

Terug