Treinen in de sporen van de bende van Oss

/Treinen in de sporen van de bende van Oss
Treinen in de sporen van de bende van Oss 2019-01-29T15:17:21+01:00

Treinen in de sporen van de bende van Oss

Het begint bijzonder met de trein. Groepsreizen zijn super aantrekkelijk te boeken bij zeven personen retour, in de daluren ben je iets minder dan € 10,- kwijt.  Dit moet je zelf doen. Want als jij eigenlijk met de bus wilde, dan is dit een voordelige deal.

Je komt aan in Ravenstein op een stationnetje te midden van weilanden
Boek zelf je super goedkope treinreis hier. Jullie fietsen staan al klaar. 
We fietsen naar Stadsheberg De Keurvorst, een tocht van een paar minuten. In deze herberg zijn veel opnames van de film 'De Bende van Oss' geweest. We drinken koffie, thee en eten een mini Bosse bol. Dien uit Rotterdam is ook gearriveerd. Zij neemt jullie mee in een crimineel armzalig leven, we zijn beland in de jaren '30 van de vorige eeuw.

In teams worden in het café en daarna onderweg op de fiets allerlei spelopdrachten gedaan. In het bos en op het platteland. Het slechte in de mens halen we zo naar boven. De teams worden steeds fanatieker!

Rond lunchtijd zijn we bij kookboerderij de Broksteeg waar we degelijke boerenboterhammen krijgen met melk koffie en thee. Hierna wordt het spel afgerond. Welk team ontstijgt de bittere armoede en welk team leeft zijn armetierige leven door.
Om in de sfeer van het maffiose leven te blijven maken we een Italiaans menu onder leiding van Kookboer Kees en na ongeveer twee uur belanden we aan tafel waar we genieten van het feestelijk zelfbereid menu.

Na al dit genieten gaan we de kortste weg terug naar het station waar je in de trein lekker kunt nagenieten van deze ontspannende gezellige dag op ons Maashorst platteland.

Hoelang duurt dat en wat kost deze bijzondere dag?

Duur 9:45 Prijs € 94,25

Dit arrangement kun je ook boeken vanuit je werk of woning in Oss en omgeving zonder de trein. De kookworkshop is natuurlijk voor iedere andere kookworkshop te vervangen.

Reserveren

Treinen in de sporen van de Bende van Oss het programma:

VanTotActiviteit
10:0419:04Uw fietsen staan klaar op de afgesprokenlocatie
10:0419:04Fietshuur
11:0414:34Bende van Oss: Langzaam maar zeker worden gruweldaden en zwendel in perspectief gezet. Het team dat het keiharde armeluis leven weet te ontworstelen verdient een skönne preis.
13:3414:04Kommetje salade uit de tuin, tapenade, ham en worst van de eigen varkens. Kaas. Zelf gemaakte jam. Boter en een mand knapperig volkoren stokbrood. Verse rauwe melk, koffie, kruiden thee
14:3415:04Een pauze even niks dan rondlopen in de tuin. Je telefoon checken of bij praten
14:3418:194 drankjes naar keuze en kannen water op tafel inclusief een flesje fris op de fiets
15:0417:04Kookworkshop Italiaanse keuken 3 gangen. Onder leiding van onze chefkok ga je aan de slag met als resultaat een origineel Italiaans 3 gangen menu met anti pasti, tortelini, picata milanesa, risotto en zuppa inglese.
17:0419:04Genieten van de zelfgemaakte maaltijd in het atelier van de Broksteeg
19:0419:49de snelste weg terug fietsen een prachtige rit door de weilanden.
Terug