Vette fietstocht met burgers

/Vette fietstocht met burgers
Vette fietstocht met burgers 2019-01-29T15:14:18+01:00

Vette fietstocht, lijkt je dat leuk? Dan hou je misschien ook wel van hamburgers.

Dit is echt een vette fietstocht. 
Om precies te zijn een:

Vette 'Burgundische' fiets kookworkshop 

Je start is in het natuurgebied Bedaf bij de Mastworp Fietsverhuur en Buitensport en je krijgt daar voor een dag een coole huurfiets. Walter van de Mastworp wijst je een route dwars door het natuurgebied de Maashorst naar onze kookboerderij. Na anderhalf uur fietsen ben je er. Eerst genieten van zelfgemaakte limonade of liever een koel pilsje? Het kan allebei. 

Kookboer Kees zet jullie al snel aan het werk. Je gaat met de groep hamburgers maken met zelfgemaakte toppings en sauzen. Wat denk je van zelfgemaakte tomatenketchup en mayonaise en andere hamburgersauzen?  Je maakt een originele Black Angus burger, een kip- of pittige vishamburger. Natuurlijk wordt er ook een vegetarische hamburger gemaakt en niet te vergeten de burger van het vlees van de varkens die hier worden afgemest.
Iemand draait ook vers ijs, wat natuurlijk het onvermijdelijk dessert is na een heerlijke hamburger.!

Als alles klaar is staat de barbecue ook klaar. We roosteren broodjes krokant en bakken de hamburgers gaar.
Onder het genot van de drank uit de goedgevulde koelkast, smullen jullie van dit maal, waar geen Big Mac tegenop kan. Het ijsje maakt de maaltijd compleet. Voldaan kijk je uit over de landerijen en je hoort jezelf waarschijnlijk zeggen: "Zullen we de kortste route terug fietsen?"

Hoelang duurt dat en wat kost deze vette fietstocht?

Duur 6:00 Prijs € 34,30

Deze fietstocht kan ook in combinatie met een tandem huren. Hou je niet van hamburgers maar vind je een korte kookstop wel leuk? Kijk dan naar de gezonde tegenhanger: Smoothie workshop uit de tuin

Reserveren

Vette fietstocht en hamburgers maken ziet er zo uit:

VanTotActiviteit
13:0019:00Fietshuur
14:3017:30Natuurlijk onze "Burgondische" hamburger workshop Onder onze leiding krijg je de beste Hamburger skills. Je maakt je eigen hamburger met de perfecte zelfgemaakte frieten, sauzen en salade. Geurig geroosterde broodjes en natuurlijk de beste kruiden uit onze tuin en drie soorten vlees. Angusbeef, onze eigen porgies en kip. Voor Vega's maak je een verrassende groentenburger. Op de barbecue maken we boel af en genieten van een ongegeneerd lekkere hamburger. Als toetje hebben jullie een zelf een bolletje ijs gedraaid is dat niet cool?
14:3017:303 drankjes naar keuze en kannen water op tafel de drankjes zijn bij de hamburgerworkshop.
17:3019:00De terugweg op de fiets via de kortste route die ook al zo mooi is. Zo valt het fietsen helemaal niet zwaar.
Terug