Vlieger en barbecue maken

/Vlieger en barbecue maken
Vlieger en barbecue maken 2019-01-29T15:31:14+01:00

Vlieger en barbecue maken.


Na een kopje koffie en lekkere muffin ga je per twee personen met papier stokjes en touwtjes je eigen vlieger bouwen en kleuren. Gaat hij de lucht in of kun jij de boom in? Dat testen we uitgebreid. 

Hierna ga je met Kookboer Kees in de keuken zelf je lekkere luxe barbecue maken. Groot vlees, hamburgers, sausjes, salades, marinades met kruiden uit de tuin. Het is hard werken maar na een uurtje of twee hebben jullie je allerlekkerste zelfgemaakte barbecue klaar

Dan volgt de beloning het bakken en braaien op de barbecue.  Smullen met uitzicht over de landerijen. Is het niet zo'n lekker weer dan kun je binnen zitten. De Barbecue staat overdekt.

Hoe lang duurt en wat kost vlieger en barbecue-maken

prijs € 56,50 minimum aantal  10 tijdsduur 6:00

Dit arrangement kunnen we ook met een andere kookworkshop boeken, bijvoorbeeld een picknick maken voor de lunch dan heb je een leuk dagprogramma dat voordeliger is.

Vlieger bouwen en een barbecue maken, zoals het er in dit voorstel uitziet.

VanTotActiviteit
14:0014:30Koffie en thee met mini chocolade en bessen muffins
14:3016:00Het spel van de elementen is boeiend voor groot en klein. Bij uitstapjesspecialist kun je, je eigen vlieger maken. Individueel of in teamverband. Knippen, plakken, kleuren touwtjes stokjes vlieger papier. Wij sturen u met uw eigen gemaakte kleurrijke vlieger op pad. Het uiteindelijke groepsgevoel: " the sky is no limit" is de onvermijdelijke climax. en natuurlijk laten we de vlieger op wie het verste omhooggaat.
14:3020:004 drankjes naar keuze en kannen water op tafel
16:0020:00Leer hoe je een complete barbecue zelf smaakvol maakt. Marinades met natuurlijke kruiden. Vlees uit de grond-oven, beter dan de Big green egg. Taai ligt dat aan de slager of jou? Houtskool versus gas. Salades en sauzen zonder suiker. Grootvlees en spiesjes die niet verkolen. We bakken ze bruin met het blije Broksteeg varkensvlees, duurzame vis, lam, kip en verschillende vegetarische gerechten. Kookboer Kees deelt 35 jaar ervaring met jou.
reserveren
Terug