Loading...

Waanzinnige familiedag

/Waanzinnige familiedag
Waanzinnige familiedag 2020-06-05T15:40:34+02:00
Reserveren
De voorpret begint al bij het boeken. Via Whatsapp wordt een groep aangemaakt waarin allerlei instructies worden gegeven met achtergrond informatie.

De dag zelf begint met een fietstocht waarin een zoektocht naar historische plekken aangevuld met wetenswaardigheden is verwerkt. Ook is er een opdracht om bepaalde (on)kruiden te plukken om te verwerken in de lunch.
Aangekomen op de Broksteeg staat er Limodina, koffie en thee klaar.
Na een flinke snee oerbrood met vlees van de eigen varkens, wordt er brooddeeg gekneed en nog andere voorbereidingen getroffen. Dan gaan we een hapjesserviesschilderen. 
Als dat klaar is verdwijnen we de keuken in voor het maken van een lekkere lunch.
Lekker smullen en dan terug met de rest van de fiets-speur-doetocht. Dat alles maakt deze waanzinnige familiedag, voor alle leeftijden, leuk en compleet.

Enkele conclusies van deelnemers:
  • Ik wist niet dat onze woonplek zo mooi was
  • Wat een rijke historie
  • Gos ik wist niet dat je dat kon eten of zelf maken
  • Ons Pap kan echt mooi schilderen
  • Deze chocoladepasta is pas echt lekker

Waanzinnige familiedag. Zo ziet jouw dag met ontdekken, fietsen, koken, wildplukken, creatief bezig zijn en ook nog lekker eten eruit.

Duur 7:00 Prijs € 25,00 vanaf 4 personen

Dit arrangement is  vanaf 4 personen te boeken.  i.v.m. de Covid richtlijnen vragen we op het formulier om de samenstelling van het gezelschap. De huishoudens worden per werk en lunchtafels apart gezet. Vanzelfsprekend houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM waarvoor en waardoor dit arrangement is ontwikkeld.

Zo ziet je programma eruit van deze waanzinnige familiedag

VanTotActiviteit
09:3009:45Je begint op een vooraf afgesproken plek met je fietstocht.We hebbben 3 routes rondom Uden, Oss of Wijchen allen met een tussenstop in Schaijk
09:4511:45Tijdens deze tocht krijgen jullie de uitdaging om minimaal een van de opgegeven kruiden onderweg te vinden. Je fietst door de mooie Maashorst vanuit je eigen locatie in een cirkel van 15 km rondom Schaijk. Na het boeken ontvang je instructies via whats-app, in deze app ontvang je tijdens de tocht verschillende andere opdrachten om iets te bekijken of uit te zoeken over de geschiedenis en de natuur van de Maashorst
11:4512:00Snee oerbrood met vlees uit de oven
12:0013:00Jullie beschilderen samen je hapjes-servies voor thuis
13:0014:30Met het meegebrachte (on)kruid gaan we samen met kookboer Kees gebruiken om een hapjeslunch te maken. Dit vullen we aan met spullen uit de tuin van de
15:3016:30Na alle inspanningen maak je een mooie maar wel kortere route terug naar huis

Kan je niet wachten lees hier dan al wat over de historie van de Vorstengraven of wildplukken.

Terug