Waar zijn die andere dagen alcoholvrij gebleven?

//Waar zijn die andere dagen alcoholvrij gebleven?


waar zijn de dagen alcoholvrij gebleven

De dertig dagen alcoholvrij zitten er alweer een paar dagen op en ja ik heb het goed volgehouden. Ik heb me weinig aangetrokken van commentaar en heb de lekkerste alcoholvrije drankjes leren kennen. (later een keer meer hierover) Wat ik niet heb volgehouden was jullie iedere dag voorzien van een lekker recept.

Waar zijn die andere dagen alcoholvrij gebleven?

Daar kan ik allerlei smoesen voor verzinnen zoals, het was te druk of ik had te veel te doen, dat is inderdaad ook zo. De echte waarheid is, dat discipline een allerlastigst ding is voor mij.

Er zijn dingen die echt moeten als je ondernemer bent, zoals je opdrachten goed uitvoeren, het administratieve deel afwikkelen, communiceren, zorgen dat alles er gastvrij uitziet, zorgen dat je erzelf representatief uitziet en dan ook nog zorgen dat je op tijd alles afhebt, enuhhh… ja nog veel meer.

Daarnaast heb je de overheden die van alles van je willen weten, je licensies en abonnementen. Je zakelijke en privé relaties. Het gezin, je huisdieren en hobbies. Voordat je het weet hol je 24 uur overal achteraan.

Ik vraag me dan ook af!!

Hoe doen ze het allemaal. Die internetgoeroe’s die je dagelijks voorzien van de beste tips om boven aan te staan bij google, de vlogsters die er iedere dag stralend uitzien in hun mooiste outfits. De gezonde leefstijlcoches die jou overhalen om ook dagelijks havermout te eten en spiermassa te kweken. De succesvole zakenmensen die jou vertellen dat je met minder tijd meer geld kunt verdienen.

Hoe doen ze het? Weet je, ik pak van dag tot dag intuïtief de dingen op die voor mij op dat moment belangrijk zijn. Nu en dan geholpen door een “todo” takenlijstje dat dan toch niet af is.

Zo nu eerst een lekker kopje koffie.

Recept😉😍:

  • Een fijne bank
  • Gezellige hond en ander gezelschap.
  • Fairtrade koffie en Juramachine
  • Een voorverwarmd glas
  • Tien minuten pauze

Bereiding:

Zet je “mind” op genieten en laat jezelf niet afleiden van je geniet-moment.

2019-02-04T11:42:58+01:00

Geef een reactie

Terug