Smoothie

Smoothie 2018-04-26T18:22:53+02:00

Smoothie workshop

Smoothie is het helemaal. Powerfood, superfood, rawfood, vegan en wat voor modewoorden nog meer? Bij ons is het vooral genieten van lekkers uit de tuin. Pluk in de tuin de kruiden en al wat eetbaar is. Luister en verbaas je.en maak daarna de smoothies met crostinies. Geniet daarna van je zelfgemaakte powerlunch.

Redenen om deze gave smoothie workshop te boeken?

  • Een activiteit en lunch in een keer geregeld.
  • Het is kneiter gezond, want je bent eerst buiten en het barst van de antioxidanten
  • Het is leerzaam, de meeste mensen hebben geen idee wat er voor eetbaars er groeit in de tuin.
  • Deze workshop valt onder de categorie duurzaam, biologisch, verantwoord, goed voor je imago dus
  • In deze blog meer over een ideale vergaderdag met smoothies
Prijs Tijdsduur Minimum aantal
€ 25,00 3:00 8
Smoothie workshop

Na de high tea nu een "Smooth-tea" Smoothie's groene, rode gele en daarbij crostini's van Turks en Oerbrood met de lekkerste pesto's, tapenades en toppings.


Smoothie is bij ons geen modewoord. Het is een mooie manier om alles wat eetbaar is uit de tuin te veranderen in een heerlijke power lunch

We hebben een moestuin vol met lekkere groenten, kruiden, bloemen en fruit., maar ook onkruiden. Daar mee kunnen we samen met de melk van Boer Bens en verantwoorde noten, olie en honing de allerlekkerste smoothies maken.

Na ontvangst met (kruiden)thee en koffie krijgt u plukmanden mee en tijdens een rondleiding sprokkelt u zo de ingrediënten samen voor de heerlijkste smoothies , pesto's en tapenades.

Na een korte uitleg gaat iedereen aan de gang om de lekkerste dranken te blenden.

Alleen drinken is natuurlijk saai dus we maken er crostini's bij met pesto en tapenades, salsa's en kruidenboter, die we opleuken met ham van onze eigen varkens en lekkere dingen uit de zee.

Dit is een heerlijke informele workshop waarbij je gelijk een complete lunch hebt gehad.

 

Contact
Terug