Whisky nosing tasting

//Whisky nosing tasting
Whisky nosing tasting 2018-03-23T13:07:45+01:00

Whisky proeverij 5 drams van 1,5 cl met bijpassend hapje

Er zullen 5 whisky's worden geproefd. Uiteraard met uitgebreide uitleg over de whisky, het distilatie proces, de geuren en smaak. De proeverij zijn drams van 1 á 1,5 cl. Tijdens de proeverij wordt er ook een bijpassend hapje geserveerd. Kortom boek deze stoere proeverij en weet binnenkort ook het echte verschil in de wereld van whisky.
Prijs Tijdsduur Minimum aantal
€ 35,00 2:00 8
Tasting, nosing, proeven

Whisky duizenden verschillen. Iedere whisky een eigen karakter, iedere proever ook een eigen mening. Er zijn whisky drinkers die zweren bij een merk, er zijn "echte whiskykenners" en whiskykenners die het denken te weten.

Voor deze workshop werken we met whisky kenners samen die het ook nog eens goed kunnen uitleggen en iedereen enthousiast krijgt.

Keuren, ruiken en proeven van whisky soorten onder professionele begeleiding.

Iedereen hangt aan de lippen bij de verhalen, over turf, hout, stoken, roken, de islay's, de highlands en nog veel meer.

Samene maken jullie een virtuele whisky tour door Schotland. U gaat aan het nosen en tasten (proeven dus). Nooit geweten dat whisky zilt kan zijn? Nou straks dus wel.

Er zullen 5 whisky's worden geproefd. Uiteraard met uitgebreide uitleg over de whisky, het distilatie proces, de geuren en smaak.

De proeverij zijn drams van 1 á 1,5 cl. Tijdens de proeverij wordt er ook een bijpassend hapje geserveerd.

Kortom boek deze stoere proeverij en weet binnenkort ook het echte verschil in de wereld van whisky.

 

Contact
Terug